Beşiktaş’ta Yalçın Karadeniz sesleri

Beşiktaş’ta Yalçın Karadeniz sesleri
Siyah Beyaz Düşünce Platformu, ‘Gelecekte Divan’ adlı sohbet toplantısını Şişli Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ta Mayıs ayında yapılacak seçimli Genel Kurul''da şimdiye kadar Başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen dışında aday çıkmazken divan başkanlığı seçiminde de kıran kırana yarış var.  

Divan Başkanlığı için şu anki görüntüde mevcut Başkan Tevfik Yamantürk‘ün yanı sıra eski başkan Yalçın Karadeniz yarışacak. 

Bu bağlamda; Siyah Beyaz Düşünce Platformu, ‘Gelecekte Divan’ temalı sohbet toplantısını Şişli Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleştirdi.

Toplantıya Beşiktaş Divan Kurulu eski Başkanı Yalçın Karadeniz, Siyah Beyazlı camianın genel ve divan kurulu üyeleri katıldı.

Geniş katılımlı toplantıda; Beşiktaş Kulübü’nde Mayıs ayında yapılacak olan seçim konusu ele alındı…

Yalçın Karadeniz, toplantıda resmi olmayan bir dille Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olacağını ima etti.

Toplantıda söz alan Karadeniz;

“Beşiktaş Kulübü’nün en önemli kurullarından birini reddetmek kimsenin haddi olamaz. Tek öncelik yönetim kurulu seçimidir. “

Ben bu işin heveslisiyim. Üyelerin beni tekrardan çağırmaları hazinelerin en büyüğüdür. Bunu geri çevirmem söz konusu olamaz. Ben bu görevden kaçmam.

İleriki tarihlerde yapılacak toplantıda daha geniş bir şekilde açıklayacağım..

Kağıt üstünde 500 gözükünce borç, kağıt dışında 700 milyon civarındadır. Bunu kim ödeyecek? Doğru çalışmayı bilen insanlarla bunu ödenir. Beşiktaş’ın parasına göz koyan insanları lütfen bu kulübe sokmayın. Beşiktaş’ın hakkını hukukunu çiğnetmeyin.


Bu kulübün parasını yiyenlere haram olsun…

Siz hiç “Paralar nerede” diye anılan bir başkan gördünüz mü bu camiada.. Bana zül geliyor bu zül…

Yalçın Karadeniz kimdir?

1942 yılında doğdu. İlk, orta ve yüksek tahsilini İstanbul''da tamamladı. Gümrük Tekel Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı''nda çeşitli kademelerde görev aldı. Gümrükler Baş Müdürlüğü''nden emekli oldu.

Halen Avukatlık yapmakta olan Karadeniz, Beşiktaş yönetimlerinde 3 dönemde; genel sekreter yardımcılığı, amatör şubeler umumi kaptanlığı ve kulüp basın sözcülüğü görevlerini üstlendi.

Futbol Federasyonu üyeliğinde bulunarak 5 Yıllık Kalkınma Planı Futbol Özel İhtisas Komisyonu Raportörlüğü yaptı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği yanında çeşitli sosyal içerikli kulüp üyeliklerinde de bulundu. Bir dönem Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu üyeliği de yapan Karadeniz Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı görevini de yürüttü.

Yalçın Karadeniz, Yıldırım Demirören''in TFF Başkanı seçilmesi ve Beşiktaş Yönetimi''nin istifası üzerine siyah beyazlı kulübün geçici bir süre başkanlığını yürüttü.

AKPINAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BJK eski Yönetim Kurulu Üyesi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) eski Başkanvekili Av. Ahmet Akpınar Mayıs ayındaki kurul seçimlerde BJK Disiplin Kurulu Başkan adaylığını açıkladı.