Beşiktaş'ta Şenol Güneş basın listesine bile hazırlattı! Fıstıki makam geliyor, listede kimler var

Beşiktaş'ta Şenol Güneş basın listesine bile hazırlattı! Fıstıki makam geliyor, listede kimler var
Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışları devam ederken Bruno Pinheiro’dan gelen kötü haberle sarsılmıştı. Siyah Beyazlılarda rota yeniden Şenol Güneş’e döndü. Güneş’in şimdiden basın listesini hazırlattığı ve tesislerde bazı değişiklikler yapacağı öğrenildi.

Aytunç AKIN // Yeniçağ // ÖZEL

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın istifası sonrası teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş’ta listenin bir numaralı ismi Şenol Güneş oldu.

Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril’in hocası Bruno Pinheiro’nun sözleşmesinde çıkış maddesini aşamayan Kartal, 69 yaşındaki eski hocası Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı.

GÜNEŞ, LİSTE ÇIKARDI

Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yer alacak ekibini hazırladı ve bununla ilgili bir liste çıkardı.

İDARİ KADRODA BAZI İSİMLER DEĞİŞECEK

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de gelmesini çok istediği Güneş, A Takım’ın İdari kadrosunda bazı değişiklikler yapacak. Güneş''in eski basın danışmanını getireceği, bazı isimler ile yollarını kesin olarak ayıracağı ve kimi isimleri ise altyapıda görevlendireceği öğrenildi.

DERBİYE KARAVELİ ÇIKACAK

Yarın oynanacak Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli yönetiminde çıkacak olan Siyah Beyazlılar, devreyi Karaveli ile bitirip, ikinci yarıda takımı Güneş’e emanet edecek.

İlgili Haberler