Yeniçağ'ın daha önce duyurduğu haberi Adana Demirspor Başkanı da verdi: Şenol Güneş Beşiktaş'ta

Yeniçağ'ın daha önce duyurduğu haberi Adana Demirspor Başkanı da verdi: Şenol Güneş Beşiktaş'ta
Geldi, geliyor, gelecek derken Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile kesin anlaştığı ortaya çıktı. Adana Demirspor Baykanı Murat Sancak da haberi "Kesin ve net" diyerek verdi

Beşiktaş yönetiminin ve başkan Ahmet Nur Çebi''nin ısrarla gizlemeye çalıştıkları Şenol Güneş konusunda bir açıklama daha geldi.

Bu kez açıklamayı yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak oldu.

Sancak, Beyaz TV''ye yaptığı açıklamada "Beşiktaş''ın yeni sezondaki teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Şenol hoca, Beşiktaş''a hayırlı olsun. Kesin ve net. Bizde çalışan antrenör Miguel Peiro’yu da geri aldılar" dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş''ın eski futbolcusu Dusko Tosiç''in sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf dikkat çekmişti.

Fotoğrafta adı Beşiktaş''ın teknik direktörlüğü için geçen Şenol Güneş, siyah beyazlı takımda görev yaparken teknik ekibinde bulunan isimlerle bir arada yemek yerken görülüyordu.

Yemeğe yardımcı antrenörler Eren Şafak, Şeref Çiçek ile siyah beyazlı takımın eski idari menajeri Ali Naibi ve Dusco Tosic''in yanı sıra kondisyoner Miguel Peiro da katılmıştı.

Güneş''in ekibini toplaması "Beşiktaş için hazırlık yapıyor" yorumlarına yol açmış, ancak taraflar yine de anlaşmayı inkar etmişlerdi.

 

İlgili Haberler