Bild Gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yazdı

Bild Gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yazdı
Almanya'nın ünlü dünyaca gazetesi Bild, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sayfalarına taşıdı. 

Almanya''nın en ünlü ve köklü gazetesi sayılan Bild''de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan''ın gündem olduğu bir yazı ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aralarında Almanya Büyükelçisi''nin de bulunduğu Osman Kavala''nın serbest bırakılmasını isteyen büyükelçilere söylediği sözleri manşetten gören Bild''de, Erdoğan hakkında "Otoriter davranışlarıyla öne çıkıyor. İnsan hakları konusunda titiz olmadığı zaten biliniyor. Muhalefete, eleştirmenlere karşı alaycı davranıyor. Kadın hakları ve hukukun üstünlüğü onun için çok da önemli değil" şeklinde yorumlar yapıldı.

"ERDOĞAN TAMAMEN KENDİNİ KAYBEDİYOR"

"Erdoğan''ın büyükelçilere sert çıkışı: Siz kimsiniz?" başlıklı yazıda AK Parti’nin ekonomi yönetimiyle ilgili de analizlere de yer verildi. Türkiye’de dolar kurun artışıyla ilgili Türk Lirası''nın serbest düşüşte olduğunun altı çizilirken Gazetenin Yayın Yönetmeni Yardımcısı Paul Ronzheimer da konuyla ilgili olarak kısa bir video yayınladı.

Ronzheimer, yayınladığı videoda, "Erdoğan tamamen kendini kaybediyor. Umarım bizi endişelendirecek gelişmeler olmaz. Türkiye''de bu yönetimle artık her şey mümkün görünüyor" açıklamalarını yaptı.

İlgili Haberler