Brad Pitt'in iyiler ve kötüler listesi ortaya çıktı. Ünlü yıldız çalışmak istediği ve istemediği oyuncuları not etmiş

Brad Pitt'in iyiler ve kötüler listesi ortaya çıktı. Ünlü yıldız çalışmak istediği ve istemediği oyuncuları not etmiş
‘Bullet Train’ yıldızı Aaron Taylor-Johnson’a göre Brad Pitt’in bir daha asla birlikte çalışmayacağı oyuncuların bir listesi var. Peki Brad Pitt’in iyiler ve kötüler listesinde kimler yer alıyor? İşte o isimlerden birkaçı…

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt''in ''Bullet Train'' filmindeki rol arkadaşı Aaron Taylor-Johnson, Hollywood yıldızının bir daha birlikte çalışmak istemediği oyuncuların bir listesini tuttuğunu iddia etti. 

Variety Dergisi''ne konuşan Johnson; 58 yaşındaki Hollywood yıldızı Brad Pitt’in hem sevdiği hem de tekrar sette olmak istemediği oyuncuları not aldığını açıkladı. Johnson, “Brad sadece dünyaya ışık ve neşe getirmek ve iyi vakit geçirmek için orada bulunan insanların etrafında olmak istiyor. Birçok oyuncuyla çalışıyorsunuz ve bir süre sonra ''Kesinlikle bir daha bu kişiyle çalışmayacağım'' gibi notlar almaya başlıyorsunuz. Brad''de de bu var: ''iyiler'' ve ''kötüler'' listesi.” diye konuştu.

Pitt''in kesinlikle ''iyiler'' listesinde yer alan bir yıldız, ''Bullet Train'' filminde de beraber rol aldıkları Sandra Bullock. Aktör, ''eski arkadaşı'' olarak nitelendirdiği Bulloc ile gelecekte tekrar çalışmayı umuyor. ''Dövüş Kulübü'' yıldızı, yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi: Sandy eski bir arkadaşım. Yıllar boyunca birçok kez iyilik istediğim ve her zaman orada olan biri. Brad Pitt, kiralık katil Prince''i oynayan 23 yaşındaki rol arkadaşı Joey King için de övgü dolu sözler söyleyerek, "Biz çekim yaparken Joey daha 21 yaşındaydı. Ekibimizi oldukça zeki buluyorum, ama o hepimizin en zekisi" ifadelerini kullandı.

BRAD PITT''İN LİSTESİNDE KİMLER VAR? 

Brad Pitt''in bir daha asla birlikte çalışmayacağı aktörlerin bir listesinin olduğu iddia edildikten sonra; DailyMail.com, aktörün yıllardır beyaz perdeyi paylaştığı ve sorun yaşadığı iddia edilen yıldızlardan bazılarına göz attı. Pitt''in ''The Devil''s Own'' filmindeki rol arkadaşı Harrison Ford ile gergin bir ilişkisi olduğu söylentileri ortaya atılmış, ancak ünlü isim Rolling Stone ile yaptığı röportajda bu söylentileri şu sözlerle yalanlamıştı: Harrison kesinlikle harika. Ama bu zordu, rol aldığım en zor filmdi. ''Kontrolden çıkmış egolarla'' ilgili söylentilere gelince; böyle bir şey yok. Mevcut şartlar altında herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu.

Cotillard ve Pitt, savaş-gerilim filmi ''Allied''da birlikte rol almış ve ikilinin bir ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Oyuncuların ikisi de bu söylentileri reddetse de, aralarındaki kimyanın Brad Pitt ile Angelina Jolie''nin ayrılmasında önemli bir faktör olduğunu öne sürülmüştü. Ünlü ismin 1994''te ''Interview With The Vampire'' filminde Tom Cruise ile tartışmaya girdiği söylenmişti. Aktör; film tanıtımı için verdiği röportajlardan birinde şöyle konuşmuştu: Şunu anlamalısınız, Tom ve ben farklı yönlerde yürüyoruz. O Kuzey Kutbu, ben ise Güney''im. Eski eşler, ilk kez 2005 yılında ''Mr. and Mrs. Smith'' için birlikte kamera karşısında geçmişti. 2015''te ise ''By The Sea'' filminde beraber rol aldılar. Ama boşanmalarından sonra, ikilinin bir daha birlikte aynı ekran paylaşmaları pek olası değil.
 

İlgili Haberler