Hollywood yıldızı Gary Busey’in parktaki hareketi herkesi şoke etti! Cinsel tacizle suçlanıyordu

Hollywood yıldızı Gary Busey’in parktaki hareketi herkesi şoke etti! Cinsel tacizle suçlanıyordu
Oscar ve Altın Küre adaylığı olan, aynı zamanda BAFTA ödüllü oyuncu Gary Busey, üç kadını taciz etmekle suçlanıyordu. 78 yaşındaki aktör, halka açık bir California parkında pantolonu indirerek oturmuşken yakalandı.

Hollywood yıldızı 78 yaşındaki oyuncu Gary Busey; New Jersey''deki bir korku filmi toplantısında üç kadını taciz etmekle suçlanıyordu. Busey, önceki gün halka açık bir California parkında pantolonu indirerek oturmuşken objektiflere yansıdı.

BU İLK  DEĞİL

DailyMail''de yer alan habere göre; Busey, ardından etraftaki kimsenin onu bu uygunsuz hareketi yaparken yakalamadığından emin olmak için etrafına bakındı. Aktör, sonrasında ise bir sigara içti ve arabasına geri dönüp parktan ayrılmadan önce yaklaşık 30 dakika boyunca okyanusu izledi.

Page Six''te yer alan habere göre ise; Busey''nin neden parkta pantolonunu indirdiği belli değil, ancak bunu toplum içinde ilk kez yapmıyor. 2014''te ''Celebrity Big Brother''ın İngiltere versiyonuna katılırken aynı şeyi defalarca yaptığı bildirilmişti. Aktör, o zaman konuyla ilgili; dizi yüzünden bunu yaptığını açıklamış, "Dizim yan tarafa doğru yerinden çıkıyor. O zaman oturuyorum ve dizimi sabitliyorum" şeklinde konuşmuştu.

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Polis, ünlü isim hakkındaki cinsel taciz suçlamalarının geçtiğimiz hafta sonu Cherry Hill’deki Doubletree Otel’de düzenlenen yıllık korku filmi odaklı Monster Mania’da yaşandığını belirtti. Cherry Hill Polisi, bir imza ve hayran buluşması sırasında, Busey''nin üç kadına uygunsuz bir şekilde dokunduğunu açıkladı.

Polis başlangıçta şüpheliyi aktör olarak tanımlamadı, ancak Busey''nin suçlamalarla karşı karşıya olduğunu söyleyen bir açıklama yaptı. Toplantının avukatı Nikitas Moustakas ise; etkinliğin şirketinin, ''kongreye katılanların ve ünlü bir konuğun karıştığı iddia edilen bir olayla ilgili soruşturmalarında yetkililere yardımcı olduğunu'' söyledi. Bu, Busey''nin ilk kez tacizle suçlanışı değil. Aktör, 2011 yılında ''Celebrity Apprentice''in bir sezonunda, şovun bir kadın çalışanına cinsel tacizde bulunmakla da suçlandı.

İlgili Haberler