Bülent Ersoy'a eski sevgilisinden sürpriz! Diva 3. kez nikah masasına mı oturuyor?

Bülent Ersoy'a eski sevgilisinden sürpriz! Diva 3. kez nikah masasına mı oturuyor?
Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı tanınan Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde mezar videosuyla gündeme gelmişti! Özel hayatıyla sık sık medyada konuşulan Ersoy'un kendisinden 38 yaş küçük eski sevgilisi Berk Yılmaz'ın annesiyle yakınlaşması Diva 3. kez evleniyor mu sorularını beraberinde getirdi.

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy''un kendisinden 38 yaş küçük eski sevgilisi Berk Yılmaz ile görüşmesi ''eski aşk tekrar mı alevleniyor?'' sorusunu akıllara getirdi. Bülent Ersoy''un eski sevgilisinin annesiyle de yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı. 

ESKİ SEVGİLİSİNİN ANNESİ İLE ARKADAŞMIŞ

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre, Yıllar önce ayrılmalarına rağmen Berk Yılmaz’la zaman zaman görüşmeye devam eden Bülent Ersoy, Yılmaz’ın annesi Şehnaz Hanım’la da arkadaşmış. Öğrendiğime göre Yılmaz ile annesi, geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da sahne alan Ersoy’u izlemeye gitmiş.

Anne-oğul, gecede ünlü sanatçıya özel bir yaş günü kutlaması organize etmiş. Şehnaz Yılmaz, Ersoy ile oğlunun yeniden bir araya gelmesini çok istiyormuş. Diva yakında eski aşkına dönerse, şaşırmayın derim.
 

İlgili Haberler