Bülent Ersoy, hıçkıra hıçkıra ağladı, Diva duygu patlaması yaşadı; Gözyaşları sel oldu aktı

Bülent Ersoy, hıçkıra hıçkıra ağladı, Diva duygu patlaması yaşadı; Gözyaşları sel oldu aktı
Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin programında Diva Bülent Ersoy, programda hıçkıra hıçkıra ağladı. Yakın zamanda annesini kaybeden Ersoy, "Ben tek başımayım çocuğum yok, kimsem yok. Annemi çok özlüyorum" sözleriyle duygu patlaması yaşadı.

Show TV’de yayınlanan Kuaförüm Sensin programında gözyaşları sel oldu. Diva Bülent Ersoy’un da jüri koltuğunda oturduğu programda gözyaşları sel oldu. Ersoy, programdaki bir yarışmacının kendisi ile ilgili bir anısını anlatması ve kendisini mutlu ettiği için teşekkür etmesi üzerine adeta hıçkıra hıçkıra ağladı.

"Ben tek başımayım çocuğum yok, kimsem yok. O yüzden insanları mutlu etmek istiyorum" diyen Diva, yakın zamanda kaybettiği annesinin acısını ve yaşadığı korkuları hıçkırıklarla ağlayarak paylaştı.

bulent-002.jpg

“ANNE BEN DE GELECEĞİM YANINA, YALNIZ KALMAYACAKSIN ANNECİĞİM!”

Annesinin kendisi için yerinin bambaşka olduğunu söyleyen ve her gece resmine bakarak ağladığını anlatan Bülent Ersoy, "Annemi çok özlüyorum" derken hıçkırıklara boğuldu.

Diva, profesyonel olduğu için vazifesine devam ettiğini ama annesini kaybettikten sonra hayatta hiçbir beklentisinin kalmadığını gözyaşlarıyla itiraf etti. Zeki Müren’in 'Annem' şarkısına eşlik eden Diva, hem ağladı hem de sevenlerini ağlattı.

d1-043.jpg

“KİMSEM KALMADI”

Hayatında büyük önem taşıyan isimleri kaybettiğini, hiç arkadaşı kalmadığını söyleyen Bülent Ersoy, yakın zamanda vefat eden samimi dostu Nur Yerlitaş’ı da anarak, "Şimdi hepsi Zincirlikuyu’da, bir ben kaldım" dedi.

d3-020.jpg

Vefat eden dostları için sürekli dua okuttuğunu söyleyen Ersoy, "Benim arkamdan dua okutacak kimsem kalmadı" derken ne kadar yalnız hissettiğini söyledi.

İşte o anlar:

 

 

İlgili Haberler