Burak Ersemiz ve Bülent Kördemirci sivil katliamının ortasında kalan kediyi kurtardı

Burak Ersemiz ve Bülent Kördemirci sivil katliamının ortasında kalan kediyi kurtardı
Azerbaycan’ın Gence kentinde Ermenistan ordusunun gerçekleştirdiği sivil katliamlarını tüm dünyaya aktaran TV 100 muhabiri Burak Ersemiz ve kameraman Bülent Kördemirci, Ermenistan’ın katliamını ortasında kalan minik bir kediyi kurtardı.

Ermenistan ordusunun Azerbaycan’ın Gence kentindeki sivil katliamlarını dünyaya aktaran TV 100 muhabiri Burak Ersemiz ve kameraman Bülent Kördemirci, bu sefer çok farklı bir işe imza attı. Ersemiz ve Kördemirci, Gence’de yaşanan sivil katliamlarının ortasında kalan bir yavru kediyi kurtardı.

Annesinin emzirmek istemediği ve gözlerinde iltihap oluşan kediyi gören iki gazeteci, ilaç alarak kediye yardım etti. TV 100’de yayınlanan görüntülerde yavru kedinin kendisine yardım eden Burak Ersemiz’in üzerinden inmediği görüldü.

Burak Ersemiz, arabanın içinde çektiği görüntüde “Hep savaş mı çekeceğiz, hep çatışma mı çekeceğiz, hep şehitler mi çekeceğiz? İnsani bir haber bu da, bugünümüzü de buna ayırdık” dedi.

Yavru kediyi emzirmeyi reddeden annesinin inse yavrusunu bir süre yanında görmemesi sonrası endişelendiği ve yeniden emzirmeye başladığı görülürken, Burak Ersemiz, minik kediye “Karabağ” adını verdi.

İlgili Haberler