Alişan'ın eşi Buse Varol ve Merve Tektaş'ın arası açıldı

Alişan'ın eşi Buse Varol ve Merve Tektaş'ın arası açıldı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl Covid-19'a yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Toparlanmaya çalışan ailede Buse Varol ile Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın arası açıldı. İşte iki eltinin arasının açılmasına neden olan olay...

Geçtiğimiz aylarda evliliklerinde kriz yaşayan ve daha sonra mutlu birlikteliklerine kavuşan Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Buse Varol’un Alişan’ın merhum abisi Selçuk Tektaş’ın eşiyle arası açıldı. Buse Varol, Merve Tektaş’ı sosyal medya hesabından sildi.

Alişan''ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz sene koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kardeşinin ölümüyle yıkılan 2 çocuk babası Alişan, iki kız yeğeni ve yengesine sahip çıkarak "Artık 4 çocuğum var" dedi. Ünlü şarkıcının bu sözlerinin ardından rahatsızlık duyan Buse Varol ile Selçuk Tektaş''ın eşi Merve Tektaş''ın arası açıldı.

 

Buse Varol, "Yeğenlerin ve yengenle ilgilen ama bizi de ihmal etmedi" diye Alişan''a uyarıda bulundu. Varol''un sözlerinden rahatsız olan Merve Tektaş, eltisini engelledi.

Kırgınlığı devam eden ikiliden Tektaş, kızlarını yeğeni Eliz''in doğum günü partisine göndermedi. Selçuk Tektaş''ın doğum gününde ise Buse Varol ve Merve Tektaş sosyal medyada birbirini takipten çıkardı.
 

İlgili Haberler