Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'den şok eden itiraf: Mutlu evliliğin sırrı bol kavga

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'den şok eden itiraf: Mutlu evliliğin sırrı bol kavga
Son olarak ‘Murder By The Lake‘ adlı dizide rol alan oyuncu Cansu Tosun, kendi markasının lansmanını özel bir davetle Emirgan'da gerçekleştirdi. Eşi Erkan Kolçak Köstendil ile muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tosun, "Mutlu evliliğimizin sırrı bol kavga" açıklamasıyla şaşırttı. 

Muhabirlerle sohbet eden Erkan Kolçak Köstendil, "Eşimin uzun süredir kurduğu bir hayali vardı, onunla ilgili deli gibi oturup çalıştı. Akabinde o işin tanıtımı ve benim iyi şeyler çekebilmem için bütün olanakları sağladı ve sonuç olarak çok keyifli bir iş ortaya çıktı" dedi.

"HEYECANLI BİR SÜREÇTİ"

Reklam filminin yönetmenliğini eşi Erkan Kolçak Köstendil''in yaptığı projede birlikte çalışmaktan keyif aldığını söyleyen Cansu Tosun, "Çok mutluyum, heyecanlı bir süreçti" ifadelerini kullandı.

"BOL KAVGA GALİBA..."

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusu sorulunca kahkaha atarak "Bol kavga galiba! Bir formülü yok, birlikte çok eğleniyoruz. Bir de yol arkadaşımız Marsel var. Onunla da beraber olmaktan ve hayatı yaşamaktan çok keyif alıyoruz." dediler. 

İlgili Haberler