Habertürk muhabirinin İngilizce'si olay oldu. Muhabir Ukraynalıyı İngilizce bilmemekle suçladı

Habertürk muhabirinin İngilizce'si olay oldu. Muhabir Ukraynalıyı İngilizce bilmemekle suçladı
Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Kiev’de Ukraynalıyla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlarda İngilizce konuşamamasıyla gündem oldu.

Medyaradar.com''un haberine göre Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalı’yla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar gündem oldu.

Kiev''de çekim yapan Çetin, Rusya''ya karşı direnişe hazırlandığı öğrenilen bir Ukrayna vatandaşı ile İngilizce konuşmaya çalıştı.

Çetin, Ukrayna vatandaşına, "Where are you from?" diye sorduktan sonra, anlaşılması güç, birkaç İngilizce kelimeyi bir araya getirdi. Ukraynalı vatandaş, Çetin''in ne söylediğini anlamaya çalışsa da başaramadı.

Çetiner Çetin, "Şimdi kendisine ne yaptığını soruyorum ama tabii onların da İngilizcesi zayıf. Anlayamıyor." dedi. O anlarda gülen Çetin, Ukrayna vatandaşını İngilizce bilmemekle suçladı.

Daha önce de Ukrayna''da olduğu söylenen Çetin''in aslında Romanya tarafındaki Siret sınır kapısında olduğu ortaya çıkmıştı. 

İlgili Haberler