Çetiner Çetin bu kez savaştan kaçmayan Ukraynalı kuşları anlattı. Daha önce savaştan kaçan Ukraynalı kadınları anlatmıştı

Çetiner Çetin bu kez savaştan kaçmayan Ukraynalı kuşları anlattı. Daha önce savaştan kaçan Ukraynalı kadınları anlatmıştı
Ukraynalı kadınların savaş bölgelerini terk ettiğini açıklayan Çetiner Çetin, bugünde bölgedeki kuşların savaş yerlerini terk etmediğini, aç kalan kuşları kendilerini beslediğini anlattı.

Daha önce yaptığı açıklamada Ukraynalı kadınların savaş bölgelerini terk ettiğini açıklayan Çetiner Çetin’in dün yaptığı yayın balkona akın eden kuşlar nedeniyle kesilmişti.

Çetin, bugünkü canlı yayında da Ukrayna savaşı nedeniyle insanların terk ettiği şehirde kuşların aç kaldığını, onları kendilerinin beslediğini anlattı.

Çetiner Çetin, Ukraynalı bir vatandaş ile İngilizce gerçekleştirmeye çalıştığı röportajdaki ifadeleri sonrası gündem oldu.

Özellikle Şahan Gökbakar’ın Çetin ile ilgili çektiği skeç sonrası konu sosyal medyada hızla yayılırken Çetin de videoyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, “gülüp geçtim” ifadelerini kullandı.

“UKRAYNA’DA ULUS KİMLİĞİ OLUŞMAMIŞ”
Çetin bundan önce de Ukrayna’daki son gelişmeleri aktardığı canlı yayında Ukraynalı kadınlar ile ilgili söylediği sözler sonrası gündem olmuştu. Çetin yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ukrayna’da bir ulus kimliği oluşmamış. Mesela insanlar savaşmak yerine terk ediyorlar. Bakıyorum mesela kadınlar hızlı bir şekilde ülkeyi terk ediyorlar, kocaları kadınları gümrüğe getiriyor bırakıyorlar. Belki ben biraz duygusal davranıyorum ama Türkiye’de eminim ki hiçbir kadın kocasını ailesini bırakıp kaçmaz."

“SINIR KAPISINDAN YAYIN YAPTI!”
Diğer taraftan medyaradar, Çetin’in Ukrayna''da olmadığı halde, yayınlarını Ukrayna''dan yapıyormuş gibi gösterdiğini iddia etmişti. Haberde “Dikkatli izleyiciler ve konuya hakim gazeteciler, Çetin''in Romanya Ukrayna sınırındaki Romanya''ya ait Siret sınır kapısından yayın yaptığını fark etti” ifadelerine yer verilmişti.

SARIKAYA’DAN ÇETİN’E DESTEK
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya da Çetin’e yönelik haberleri, "Sandalyesinde mabat nasırlaştıran sallama şövalyeler önemli bir işe imza atan Habertürk’ün yayınını sorguluyor" ifadeleriyle savunmuştu.

HÖKENEK’TEN ÇETİN’E DESTEK
Şahan Gökbakar’ın Habertürk muhabiri Çetiner Çetin’i tiye aldığı videoya tepki gösteren spiker Hülya Hökenek, canlı yayında "Herkes aklını başına alsın" dedi.

İlgili Haberler