Chelsea'nin hocası Thomas Tuchel sorulan soruda muhabire fena patladı! Hiç böyle görmediniz

Chelsea'nin hocası Thomas Tuchel sorulan soruda muhabire fena patladı! Hiç böyle görmediniz
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Teknik Direktörü Thomas Tuchel, kendisine sürekli kulübün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle ilgili sorulan soran muhabire fena çıkıştı.

Rusya''nın Ukrayna işgali, spor dünyasında da yankı bulmaya devam ediyor. Son olarak Chelsea''nin hocası Thomas Tuchel, sorulan sorular karşısında adeta küplere bindirdi. Deneyimli hoca, daha önce de kendisine kulübün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich ile ilgili benzer sorular soran muhabire öfkelendi.

Tekrarlayan sorular karşısında sinirlenen Alman hoca, "Gerçekten artık buna bir son vermelisin! Ben bir politikacı değilim ve savaşı tecrübe etmediğim için sürekli sorularınıza benzer cevaplar vermiş olmak bile bana kötü hissettiriyor. Ben burada rahat içinde otururken bana cevap veremeyeceğim sorular sormayı kesmelisin." dedi.

Alman hoca daha önce Rusya''nın Ukrayna''yı işgaline ilişkin soruya verdiği cevapta, "Savaş gerçekten korkunç bir şey. Bunun iyi bir tarafı asla olamaz. Bu olay beni dehşete düşürüyor fakat işime konsantre olmaya çalışıyorum. Ancak benim anlamadığım neden bizim herhangi bir meslek grubundan daha çok dikkatimizin dağılması gerektiğini düşünmeniz. Bizler Chelsea kulübü bünyesinde çalışma fırsatına layık görülmüş insanlarız ve tabii ki burada inşa etmeye çalıştığımız şeyin yerle bir olmasından korkuyoruz. Ancak herhangi bir Avrupa ülkesinden veya kulübünden daha fazla risk hissetmiyoruz. Var olan risk herkes için eşit derece. Herkes gibi biz de işimizi layığıyla yapmaya çalışıyoruz." demişti

SİNİRDEN MASAYI TOKATLADI

Sorular karşısında gerildiği görülen Tuchel, savaş ve Abramovich’in ve Chelsea’nin şu anki durumu hakkında görüşü sorulduktan sonra sinirinden masaya tokat attı. Tansiyonun yükseldiği basın toplantısında daha önce Tuchel, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin kendisini nasıl etkilediğini açıkladı. Ancak kendisinin ve oyuncuların, kulübün yaklaşan maçlarına odaklanmaya devam etmek istediklerini açıkladı.

İlgili Haberler