CHP'li Bülent Kuşoğlu sordu. Kavcıoğlu 128 milyar dolar nerede sorusunu cevapladı

CHP'li Bülent Kuşoğlu sordu. Kavcıoğlu 128 milyar dolar nerede sorusunu cevapladı
CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yapan Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'na sorduğu sorulara aldığı cevapları sosyal medya hesabından paylaştı. Kuşuoğlu'nun, tartışmaların odağındaki rezervler hakkında aldığı cevap dikkat çekti.

Berat Albayrak''ın Kasım 2020''de Hazine ve Maliye Bakanlığı''ndan istifa etmesiyle başlayan döviz rezervleriyle ilgili tartışmalar devam ediyor. CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu''nun açıklamaları ile yeni bir boyut kazandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu''nda Merkez Bankası Bankası Başkanı Kavcıoğlu''na sorular yönelten Kuşçuoğlu, aldığı cevapları sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, 128 milyar dolar için sorduğu soruya Kavcıoğlu''nun "Denetime gerek görmediği" şeklinde cevap verdiğini aktardı. 

Kuşçuoğlu''nun diğer aktardıklarına göre, Kavcıoğlu, "enflasyonun düşüş yönlü olduğunu, İstanbul’a taşınılacağını, atamaların liyakate göre yapıldığını, rezervlerin 123 milyar dolar olduğunu" söyledi.

 

İlgili Haberler