Özgür Özel'den Erdoğan hakkında gündem yaratacak açıklama

Özgür Özel'den Erdoğan hakkında gündem yaratacak açıklama
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de açıklamalarda bulundu. Özel, Erdoğan hakkında "Erdoğan hakkında açılacak soruşturma kapsamında Çubuk'taki olayın azmettiricisi olduğunu söyleyeceğiz"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM''de açıklamalarda bulundu. Özel, "Çavuşoğlu ayrı bir vaka. Biri der dostum Biden’in katkıları çok diğer der hayır sormadılar kendileri yaptılar. Tutarsızca beyanları sıralamıyorum. Diplomaside kavga bile kademe kademe yapılır. Öyle bir noktadayız diplomatların büyük başarısını takdir ediyoruz Dışişleri bakanı dahil." dedi. 

"ÇİN''İN ALTINA DÜŞTÜK"

Asgari ücret 300 doların altına indi diyen Özel, "Çin’in altına düştük. Ev kirası, elektrik, su, doğalgaz var pahalı gıda var zam var yol parası var ama Çin’den daha az alıyoruz. Türkiye’de işçi sınıfı korkunç durumda. Asgari ücretten vergi kaldırılmalıdır." ifadelerini kullandı. 

"NEREDE BU LÜTFİ ELVAN"

Özel, "Merkez Bankası 2021 sonu enflasyon tahmini yüzde 14 yüzde yüzde 18 e çekti. Bunları Merkez Bankası başkanı açıkladı. Gerçeğin bunun iki katı olduğunu biliyoruz. TÜİK’in rakamlarını yarısının gerçeğini yarısı olduğunu vatandaş biliyor. kendileri bile kendi belirledikleri rakamları peyder pey yükseltmek zorunda kalıyorlar. Tüm bunlar oluyor enflasyon kur fırlıyor açlık sınırı yükseliyor herkes konuşuyor bir tek kişi konuşmuyor nerde bu Lütfi Elvan. Damat istifadan sonra kayboldu bu göreve geldikten sonra kayboldu. Türkiye’de bunlar olurken Lütfi Elvan nerede? Atandığı günden beri düştüğümüz yerden kalkamıyoruz. Lütfi elvanı görüyorsanız siz söyleyin biz de öğrenelim." diye konuştu. 

ERDOĞAN HAKKINDA GÜNDEM YARATACAK İDDİA

Erdoğan''ın dün Kılıçdaroğlu''yla ilgili yayınladığı görüntüler hakkında konuşan "Kılıçdaroğlu’na linç görüntülerini yayınlattı yazıkları olsun. Bu mecliste gerekli çoğunluk sağlandığında kendisi (Erdoğan)  hakkında açılacak soruşturma kapsamında Çubuk''taki olayın azmettiricisi olduğunu söyleyeceğiz adalete gideceğiz. Linç görüntülerini zevkle izlemek ve izlettirmek kabul edilemez. Mide bulandırıcıdır . Ne kadar kötü olabildiklerinin bir numaralı kanıtıdır. Yazıklar olsun milletimize şikayet ediyoruz geçmişte AKP’liler birlikte olmuş ve midesi bulananlara söylüyoruz az kaldı gidecekler. Linç görüntülerinin hedef gösterme olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 

"SOYLU''NUN ESKİ DNAIŞMANI"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında da konuşan Özel, “Yuh artık, ayıptır, insanda biraz utanma olur. Soylu''nun kuzeninin dolandırıcılık dosyasının görüldüğü teftiş kurulunun başına birini atadılar, müfettiş değil. Ayrıca AKP milletvekili aday adayı ve üstelik Soylu’nun eski danışmanı!” dedi. 

NE OLMUŞTU? 

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''u hedef alan açıklamalarının ardından, Çubuk''taki şehit cenazesinde saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu''nun görüntülerini izlettirildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında videolarını gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a "Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şahıs, grup konuşması yapıyor; dakikalarca videolarımı gösteriyor. Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin. ''Oynatalım Uğurcuğum'' siyasetinde sana başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler