Çorum’u Meral Akşener heyecanı sardı

Çorum’u Meral Akşener heyecanı sardı
Kurultay talep ettikleri için kapatılan MHP teşkilatları, Genel Başkan adayı Meral Akşener’in destek ziyaretleriyle moral depoluyor.

Meral Akşener, programına Çorum ziyareti ile devam ediyor. Akşener bugün Çorum’da olacak. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan seçilmiş il başkanı Bekir Çetin, telefonlarının susmadığını ve Çorum’da müthiş bir heyecan yakaladıklarını söyledi. Çorum halkının heyecan içinde Akşener’i beklediğini belirten Çetin şöyle konuştu:

Görevden alındıktan sonra ne kadar doğru bir iş yaptığımızın bir daha farkına anladık. Çorum halkının ve Çorum ülkücülerinin büyük bir teveccühü oldu bize karşı. MHP’ye oy veren, teşkilatlar görev yapan insanların bir kısmının değil, tamamının desteğini gördük. Meral Hanım’ın Çorum’u ziyaret etme kararı çok büyük bir memnuniyet oluşturdu buradaki insanlarda. Meral Hanım’ın güler yüzü, tertemiz siyasi geçmişi zaten insanlarda büyük bir alaka topluyor. Meral Hanım’ın önceki ziyaretlerinde görülen ilginin aynısı Çorum için de geçerli.

Meral Hanım’ın programı belli olana kadar “Meral Hanım ne zaman gelecek” diye telefonlarımız susmuyordu, programın tarihi belli olduktan sonra da “Meral Hanım’ı nasıl karşılayacağız, saat kaçta olacak” gibi sorulardan dolayı telefonlarımız hiç susmuyor. Vatandaş sürekli arıyor. Kurban keselim diyenler oluyor, şunu yapalım bunu yapalım. Halkın heyecanını görebiliyoruz. Çok güzel bir karşılama olacak. Hem partimize hem de Meral Hanım’a yönelik büyük bir sevgi seli var. Kendisini büyük bir konvoyla karşılayacağız. toplantı için Çorum’un en büyük salonunu tuttuk. Ancak anlaşılan salona sığmayacağız, insanların büyük bir bölümü dışarıda kalabilir. Çünkü ilgi katlanarak artıyor.

Akşener’in Çorum programı şöyle: 10.30 Sungurlu Baktat tesislerinde karşılama,11.00 Sungurlu Belediyesi ziyaret, 11.30 Cuma namazı ve Meral Hanım kadın kolları görüşmesi, 13.00 Sungurlu’dan Çorum merkeze hareket, 13.30 Çorum Şeker Fabrikası önünde karşılama ve Hıdırlık’da bulunan sahabeler ziyareti, 14.00 Pir Baba Parkı’nda halkla buluşma, 15.00 Gazi Caddesi yürüyüşü, 17.30 Anitta Otel’de salon konuşması