Çukur hayranlarını şok edecek gelişme. Ünlü oyuncu diziye veda etti

Çukur hayranlarını şok edecek gelişme. Ünlü oyuncu diziye veda etti
4. sezonuyla Show TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Çukur dizisinde şok gelişmeler yaşanıyor. Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Çukur’da Öner Erkan ve Mustafa Avkıran’ın ardından ‘Seren Erdenet’ karakterine can veren başarılı oyuncu İrem Sak da diziden ayrıldı. 

F5 haberin haberine göre, Show TV ekranlarında 4 sezondur fırtına gibi esen Çukur dizisinde, dizinin hayranlarını şoke eden gelişmeler yaşanıyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nejat İşler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı  Ay Yapım imzalı 'Çukur' dizisinde yaşanan ayrılıklar deprem etkisi yarattı.

Çukur’da Öner Erkan ve Mustafa Avkıran'ın ardından 'Seren Erdenet' karakterine can veren ünlü oyuncu İrem Sak da diziye veda etti.

Çukur’un son bölümünde, Seren Erdenet, kuzeni Çağatay tarafından öldürüldü. Bu gelişmenin  ardından İrem Sak, diziye veda eden son isim oldu.

“BABANIN İNTİKAMINI ALMADAN GİTMEDİN AMA…”

Çukur dizisinin resmi Instagram hesabından bir veda mesajı yayınlandı. 

Yapılan paylaşımda, “Bazen düşman oldun, bazen dost. Babanın intikamı almadan gitmedin ama. Güle güle Seren. Teşekkürler İrem Sak” ifadeleri yer aldı.

İREM SAK SEVENLERİNE BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Kişisel sosyal medya hesabından hem hayranlarına hem Çukur'a veda eden İrem Sak ise yaptığı duygusal paylaşımda, "Tek tek yazmak lazım herkesi, lakin çok kalabalık bir aile Çukur. Siz benim hayatıma siyah ağırlıklı da olsa inanılmaz bir renk kattınız Gözümün değdiği her gözü öperim, teşekkür ederim. Araç hazır değilse bir yemek yer giderim" dedi.

ÇUKUR’UN SELEN’İ İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak 9 Şubat 1986'da Sivas'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İrem Sak, İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı. İrem Sak aynı yıl içerisinde "Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosave Money Club" reklamlarında oynadı.

İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır.

2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür'e döndükten sonra 2018 yılında Güldür Güldür'ü bıraktığını açıklamıştır. İrem Sak komedi dizilerini bıraktığını, sinema filmlerine odaklanıp dram filmlerinde oynayacağını açıklamıştı.

cukur-3.jpgcukur-2-001.jpgcukur-1.jpg

İlgili Haberler