Ödül alırken Atatürkçüyüz dedikleri için yandaş medya Cüneyt Arkın ve oğlunu günlerce linç etmişti

Ödül alırken Atatürkçüyüz dedikleri için yandaş medya Cüneyt Arkın ve oğlunu günlerce linç etmişti
Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Cüneyt Arkın'nın vefatının ardından 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde oğlu ile yaptığı konuşma gündem oldu.

Yeşilçam''ın unutulmaz sanatçısı Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Usta oyuncunun vefatının ardından  43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri''nde oğlu ile yaptığı konuşma gündem oldu. Törenin ardından Cüneyt Arkın''ı hem oğlunu günlerce linç etmişti.

2016 yılında 43''nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri''nde usta aktör Cüneyt Arkın ve oğlunun konuşması törene damga vurmuştu. Günlerce konuşulan o anlar

Usta aktör Cüneyt Arkın yılın en iyi komedi dizisi seçilen Kiralık Aşk dizisine ödülünü teslim etmek için sahneye oğlu Kaan Polat Cüreklibatır ile gelmişti. Cüneyt Arkın geçmişte film sahnelerinde yaptığı sıçrayışların geride kaldığını artık yürümek için bile oğlundan destek aldığını söylemişti.

"BU ZAMANDA ATATÜRKÇÜ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR"

Bunun üzerine Kaan Polat Cüreklibatır, "Hayır. Aslında tam tersi. Bu zamanda onun gibi Atatürkçü, cumhuriyetçi, aydın insanlara ihtiyaç var. Biz onlar sayesinde ayakta duruyoruz." ifadeleri ile araya girmiş ve bu sözler büyük alkış toplamıştı.

Oğlunun sözleri üzerine Arkın şu ifadleri kullanmıştı: 

"Ne çok güzel insanım var yahu! Hay siz çok yaşayın. Geçenlerde bir çocukla konuşuyorum. Bana dedi ki ''Sana bir şey sorabilir miyim?'' Dedim ''Sor''. ''Kaç yaşındasın abi?'' dedi. ''80'' dedim. ''Yuuuhhhh'' dedi."

İlgili Haberler