Demet Özdemir makyajsız görüntülendi

Demet Özdemir makyajsız görüntülendi
Oğuzhan Koç'la nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, bir yandan da dijital platformda yayınlanacak yeni dizisi için hazırlıklarını yapıyor. Tüm bu koşuşturmaca arasında bir de geçen günlerde koronavirüse yakalanan Özdemir, kısa sürede sağlığına kavuşmuştu. Demet Özdemir, Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

Ünlü oyuncu, nişan sonrası çıktıkları tatil dönüşü koronavirüse yakalanmıştı. Hastalık sürecini ağrılı ve ağır geçirdiğini belirten oyuncu, hem nişanlısını hem de hayranlarını endişelendirmişti.

Karantina süresi biten ve iyileşen Özdemir, önceki gün yeniden test yaptırmıştı. Covid-19 testi sonucunun negatif olduğunu öğrenen Demet Özdemir ve nişanlısı, derin bir nefes almıştı.

Dijital platformda izleyicisiyle buluşacak dizide rol almaya hazırlanan Özdemir, cuma günü başlayacak yapımın çekimlerinden önce bakım için soluğu Nişantaşı''nda aldı.

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan 30 yaşındaki güzel, sağlık durumunun iyiye gitmesinden sonra önceki gün objektiflere yansıdı.

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ve makyajsız haliyle dikkat çeken oyuncu, "Çekimler öncesi diş bakımı yaptırmaya geldim. Çekimler başlayacağı için heyecanlıyım" açıklamasını yaparak, bir arkadaşıyla birlikte dişçinin yolunu tuttu.
 

İlgili Haberler