DG Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

DG Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig'in 36.haftasında Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Ligde 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Yiğidolar, bu serisini sürdürmeyi hedefliyor. Geçen hafta Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş, daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor. Futbolseverler de maçın ayrıntılarını şimdiden araştırmaya başladı. Peki DG Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Beşiktaş, Süper Lig''in 36. haftasında bugün Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. İki takım arasındaki zorlu mücadelenin detayları ise merak ediliyor. İşte DG Sivasspor -  Beşiktaş maçının detayları...

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11’LERİ:

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Cofie, Erdoğan, Robin, Fajr, Gradel, Yatabare

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N''Sakala, Josef, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

30. RANDEVU

İki takım arasında geride kalan 29 lig maçında Beşiktaş 14, Sivasspor 10 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş''ın 41 golüne, Sivasspor 33 golle yanıt verdi.

Siyah-beyazlı ekip, bu sezonun ilk yarısında evindeki karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ''TA 3 EKSİK VAR

Beşiktaş''ta sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıkları açıklanan Cenk Tosun ve Ajdin Hasic''in yanı sıra MKE Ankaragücü maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Oğuzhan Özyakup karşılaşmada forma giyemeyecek.

ABOUBAKAR DÖNÜYOR

Kamerun Milli Takımı''ndan sakat döndüğü için Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü maçlarında görev yapamayan Vincent Aboubakar''ın bu maçta sahada olması bekleniyor.

6 FUTBOLCU SINIRDA

Beşiktaş''ta bugün oynanacak müsabaka öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz ve Welinton Souza yarınki mücadelede kart görmeleri halinde 37. haftada oynanacak Hes Kablo Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

YİĞİDOLAR''DA 4 ÖNEMLİ EKSİK

Sivasspor''da Hakan Arslan cezası nedeniyle bu maçta yok. Beşiktaş''tan kiralanan Tyler Boyd ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Rybalka ve Appindangoye''nin de sakatlıkları devam ediyor.

Siyah-beyazlı ekip, bu sezonun ilk yarısında evindeki karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etti.