Sedat Peker'in sırdaşı Emre Olur Doğu Perinçek'le telefon görüşmesini ifşa etti. Doğu Perinçek Sedat Peker'i FETÖ'ye övgüyle suçlayınca olanlar oldu

Sedat Peker'in sırdaşı Emre Olur Doğu Perinçek'le telefon görüşmesini ifşa etti. Doğu Perinçek Sedat Peker'i FETÖ'ye övgüyle suçlayınca olanlar oldu
Doğu Perinçek ile Sedat Peker'in danışmanı Emre Olur birbirine girdi. Doğu Perinçek ile görüşmesini yayınlayan Olur, "Ben Sn. Reis Sedat PEKER’in olmadığı yerde onun hakkında iftira atılırsa, buna cevabı en ağır şekilde veririm" dedi.

Emre Olur Twitter üzerinden Doğu Perinçek ile görüşmesini yayınladı. Olur, Sedat Peker''in Ergenekon davalarında Fetullah Gülen''e zerafetli selamlar gönderdiğini söyleyen Perinçek''e "Hiç hoş sözler değil. Bu sözler bedeli olan sözler. Bu sözler bedeli olan sözler." diye yanıt verdi.

Ses kaydında Doğu Perinçek''in "Sedat Peker''in Ergenekon davasındaki savunmasını okursanız Fethullah Hocaya zerafetli göndermeler selamlar olduğunu görürsünüz. Bunu bilmeyen yoktur davaya katılanlardan. Ben bunu söyledim." sözlerine Emre Olur şöyle yanıt veriyor: 

"Sizin arkadaşlarınız da aşağıda doğu Bey. Yarın Aydınlık Gazetesi''nde bunu yayınlamazsanız, özür dileyerek söylüyorum; namertsiniz. Bakırköy''de tedavi görün. Hiç hoş sözler değil. Bu sözler bedeli olan sözler. Bu sözler bedeli olan sözler. Siz Sayın Sedat Peker''e karşı bu tavırla konuşma hakkına sahip değilsiniz. Türkiye''de kimse bu hakka sahip değil. Biz burada şerfli bir yol yürüyoruz. Bize yapılan haksızlığın davasını yürütüyoruz. Doğu Bey Amca biz sizler gibi pazarlık masasında oturmuyoruz. Bizim şerefimiz namusumuz pazarlık konusu olamaz. Ama siz şerefinizi, namusunuzu, her şeyinizi pazarlık konusu haline getirdiniz."

Olur, Twitter''dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ben Sn. Reis Sedat PEKER’in olmadığı yerde onun hakkında iftira atılırsa, buna cevabı en ağır şekilde veririm! Bunu bu gece doğu perinçek ve saz arkadaşları iyi anlamıştır diye düşünüyorum. Bizimle siz aynı teraziye dahi çıkamaz ve tartılamazsınız!"

Gelişmeler üzerine Türkiye Gerçekler isimli bir hesap Peker''in Vatan Partisi yöneticileriyle 2019 da çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Bu paylaşım Sedat Peker tarafından retweetlendi.


 

İlgili Haberler