Doları ve Euro'yu bilen Remzi Özdemir Perşembe günü dolarda ne olacağını açıkladı

Doları ve Euro'yu bilen Remzi Özdemir Perşembe günü dolarda ne olacağını açıkladı
Piyasalar Merkez Bankası’nın Perşembe günü alacağı faiz kararına çevrildi. Günler öncesinden yaptığı tahminler hep doğru çıkan Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir, 100-150 baz artırım beklediğini ifade etti. Özdemir ayrıca, “Şu anki mevcut politikalarda dolardan kimse artış beklemesin. Doların bu politikalarda seyredeceği rakam 7.40-8 TL civarındadır” dedi.

Bu yılın son faiz kararı Naci Ağbal başkanlığındaki Merkez Bankası tarafından belirlenecek. Piyasanın gözü kulağı ise 24 Aralık Perşembe saat 14:00’te çıkacak kararda.

DAHA ÖNCE BİLMİŞTİ

Daha önce yaptığı açıklamalarla doların ve euronun iniş ya da çıkış yönlü hareketlerini günler önceden bilen Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir, Merkez Bankası’nın açıklanması beklenen faiz kararına ilişkin görüşlerini açıkladı.

“100-150 BAZ ARTTIRIM OLACAK”

Özdemir, Merkez Bankası tarafından açıklanacak faiz kararının 100-150 baz puan artırım yönünde olacağını söyledi. Türkiye’ye yurt dışından sınırlı da olsa bir para girişinin olduğunu belirten Özdemir, “Şu anki mevcut politikalarda dolardan kimse artış beklemesin. Doların bu politikalarda seyredeceği rakam 7.40-8 TL civarındadır” dedi.