Donald Trump ve Elon Musk arasındaki sular durulmuyor: Ben size söylemiştim

Donald Trump ve Elon Musk arasındaki sular durulmuyor: Ben size söylemiştim
ABD eski başkanı Donald Trump, Elon Musk’ın Twitter'ı satın alma sürecini eleştirdi. Trump, ABD seçimleriyle ilgili kendisine yalan söylendiğini belirterek Musk'ın Twitter'ın satın almayacağını bildiğini açıkladı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; ABD eski başkanı Trump, 2016 seçimlerinde kendisine oy verdiğini iddia eden Musk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mayıs ayında gerçekleştirilen bir teknoloji konferansında konuşma yapan Musk, cumhuriyetçilere oy vermediğini söylemişti. Musk’ın söylemlerini değerlendiren Trump, “Musk geçtiğimiz aylarda asla bir cumhuriyetçiye oy vermem, vermedim dedi. Oysa konuştuğumuzda 2016 seçimlerinde bana oy verdiğini ifade etmişti. Kendisi saçmalıklarıyla ünlü biri.” ifadelerini kullandı.

Musk’ın Twitter satın alımını iptal etmesiyle ilgili de şu açıklamalarda bulundu:

Aylar öncesinde Elon Musk’ın Twitter’ı satın almayacağını açıkladım. Musk’ın Twitter ile yaptığı sözleşme oldukça saçma ve çürük zemin üzerine inşa edilmişti. Bu tarz saçmalıklarla vakit kaybetmek istemiyorsanız Truth sosyal medya plarformunu kullanmanızı tavsiye ederim.

Bununla birlikte Twitter, Musk’a açacağı dava için çalışmalara başladığını açıkladı. Musk, basın tarafından yöneltilen sorulara henüz yanıt vermedi.

İlgili Haberler