Twitter’dan şaşkına çeviren güncelleme: Görünmez tweet dönemi başlıyor

Twitter’dan şaşkına çeviren güncelleme: Görünmez tweet dönemi başlıyor
Twitter'a yeni bir güncelleme yapıldı. Bu güncelleme kapsamında atılan bir tweet ana sayfada ya da profilde görünmeyecek.

Twitter''ın test aşamasındaki yeni bir özelliği açıklandı. Bu özellik, kullanıcıların gizli tweetler atabilmelerini sağlayacak.

Bir tweet atıldığında, o tweet akış sayfasında ve profilde şu anda görülür durumda. Gelen özellikle birlikte hem anasayfada hem de profilde artık görünmeyecek. TRT Haber''de yer alan bilgilere göre kullanıcılar, söz konusu paylaşımlara yalnızca bağlantılar aracılığıyla ulaşabilecek. Paylaşıma ulaşan kullanıcılar yanıt verirlerse, gizlenmiş tweet bu kez arama sonuçları sayfasında görünmeye başlayacak.

Test aşamasındaki özellik ile ilgili açıklamalarda bulunan Twitter sözcüsü Layal Brown, bu özelliğin henüz test aşamasında olduğunu ve özelliğin ne işe yarayabileceğini hala öğrenmeye çalıştıklarını belirtti.

ORTAK TWEET ÖZELLİĞİ TEST EDİLİYOR

Twitter, iki hesabın birlikte paylaşım yaparak ''ortak tweet'' atmasına olanak tanıyan bir özelliği test etmeye başladı. CoTweets özelliği, iki hesabın bir tweet''i birlikte yazmasına ve her ikisinin de tek bir tweet''te etiketlenmesine olanak tanıyor.

Twitter sözcüsü Joseph J. Nuñez, yaptığı açıklamada, "İnsanların ve markaların büyümek ve yeni kitlelere ulaşmak ve diğer hesaplarla işbirliklerini güçlendirmek için bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için sınırlı bir süre için CoTweet''leri test ediyoruz." dedi.

İlgili Haberler