9 çocuğu olduğu ortaya çıkan Elon Musk'tan şaka gibi savunma: Nüfus azlığı krizine yardım ediyorum

9 çocuğu olduğu ortaya çıkan Elon Musk'tan şaka gibi savunma: Nüfus azlığı krizine yardım ediyorum
Yapay zeka şirketi Neurolink'te yönetici olan Shivon Zilis'ten yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle ikiz çocukları olduğu ortaya çıkan Elon Musk'tan duyanları şok edecek açıklama geldi. Musk, kendisine çocukları sorulunca "Nüfus azlığı krizine yardım etmek için elimden geleni yapıyorum" açıklamasında bulundu.

Dünyanın en zengin iş insanları arasında yer alan Elon Musk, son zamanlarda gizli ikiz çocuklarıyla yeniden gündeme geldi.

Elon Musk''ın, yapay zeka şirketi Neurolink''te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikte gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO''sunun, bilinen çocuk sayısı 9''a yükseldi. Bu çocuklardan beşi ilk eşi Justine Musk''tan ve ikisi Grimes olarak bilinen şarkıcı Claire Boucher''dan olarak kayıtlara geçti.

ELON MUSK''TAN ÇOCUK AÇIKLAMASI

Elon Musk, 24 Mayıs''ta "ABD doğum oranı  50 yıldır minimum sürdürülebilir seviyelerin altında. Çocuk yapın!" paylaşımında bulunmuştu.

Dün ikiz çocukları olduğunun ortaya çıkmasının ardından bir paylaşım daha yapan Musk, "Nüfus azlığı krizine yardım etmek için elimden geleni yapıyorum. Çöken bir doğum oranı, uygarlığın bugüne kadar karşılaştığı en büyük tehlikedir." dedi.

İlgili Haberler