Düzce'de ambulans şarampole yuvarlanarak yandı! Sağlık çalışanları ve hasta ölümden döndü

Düzce'de ambulans şarampole yuvarlanarak yandı! Sağlık çalışanları ve hasta ölümden döndü
Düzce'de, bir aracın sıkıştırması sonrası kontrolden çıkan ambulans şarampole yuvarlandı. 3 sağlık personeli ambulansta bulunan hastayı dışarı çıkarırken, ambulans alev alev yandı.

Düzce Kuzey Çevre Yolu Konuralp Mahallesi bağlantı noktasında meydana gelen kazada, Yığılca ilçesinden hasta getiren Rafet Başkurt idaresindeki ambulans Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne döndüğü sırada bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

SAĞLIK PERSONELİ HASTAYI KURTARDI

Ambulansta bulunan 3 sağlık personeli dışarı çıktıktan sonra ambulansta bulunan hastayı çıkardı. Ambulans bir anda alev aldı. Alev alev yanmaya başlayan ambulansın içinde bulunan oksijen tüpleri de patladı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, hasta ve sağlık personelini ambulanslara aldı. İtfaiye ekipleri yanan ambulansı söndürdü.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Olay yerine gelen Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, "Arkadaşlarımız bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptı. Durumları iyi olan sağlık çalışanı arkadaşlarımız kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ambulans ise yandı. Hepimize geçmiş olsun" dedi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

sikistirilan-ambulans-sarampole-yuvarlanarak-yandi-saglik-calisanlari-ve-hasta-olumden-dondu-3313-dhaphoto1.jpgsikistirilan-ambulans-sarampole-yuvarlanarak-yandi-saglik-calisanlari-ve-hasta-olumden-dondu-3313-dhaphoto1-001.jpgsikistirilan-ambulans-sarampole-yuvarlanarak-yandi-saglik-calisanlari-ve-hasta-olumden-dondu-3313-dhaphoto2.jpgsikistirilan-ambulans-sarampole-yuvarlanarak-yandi-saglik-calisanlari-ve-hasta-olumden-dondu-3313-dhaphoto3.jpgsikistirilan-ambulans-sarampole-yuvarlanarak-yandi-saglik-calisanlari-ve-hasta-olumden-dondu-3313-dhaphoto4.jpg