Miras kavgası alevlendi. Ece Erken’den Benan Kocadereli’ye şok cevap

Miras kavgası alevlendi. Ece Erken’den Benan Kocadereli’ye şok cevap
7 ay önce silahlı saldırı sonucu vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla ilgili tartışma alevlendi. Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye sert yanıt verdi ve şikayetçi olacağını söyledi. 

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nun eski eşi Benan Kocadereli''nin kendisi hakkında yaptığı açıklamalara ilişkin, "Her şey abiyle anlaşmalı yürüyor. Adımı anmaya devam ederseniz reddi mirası geri çekeceğim" dedi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu’ndan gelen mesajları da ifşa ederek "Kardeşinin mallarına çökmüşsün" yorumunu yapmıştı. 

ECE ERKEN: TEK KURUŞ ALMADIM

Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım!" dedi.
Bu açıklamalar sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli de tartışmaya dahil oldu.

"MAL KAÇIRMA DEĞİL, ONUN ADI HER ŞEY NAZ VE EDA''NIN"

Benan Kocadereli, Al Sana Haber’e yaptığı açıklamada Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyini savunarak "Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda''nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" dedi.

İddialara göre Erken hayat sigortasından da para aldı.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan Ece Erken, bu kez Benan Kocadereli''yi hedef aldı. Erken, sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir mesaj yayınladı:

"Eğer böyle bir yorum veya cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek bu bir! Daha mal tespiti davası sonuçlanmadan tapusu, her şeyi eşime ait olan evi, evleri mirasçı olmadığı halde hukuksuzca nasıl kiraya verdi? Kira elden mi alınıyor? Tekne nerede?

Teknedeki seabob bile alınmış kullanılıyor. Demek ki miras aslında kabul edilmemiş ama mahkemenin haberi yok. Şafak''a ait arabalar nerede? Neden ölümünden 1 ay sonra hepsi satıldı? Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey... Eğer ortada böyle bir açıklama varsa pazartesi ilk iş şikayetçi olacağım ve ispata davet edeceğim."


 

İlgili Haberler