Şarkıcı Edis'ten, soyadı kararı için Brooklyn Peltz Beckham'a destek: ''Şahane bir hareket olmuş''

Şarkıcı Edis'ten, soyadı kararı için Brooklyn Peltz Beckham'a destek: ''Şahane bir hareket olmuş''
Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, geçtiğimiz hafta sonu oyuncu Nicola Anne Peltz ile Miami'de dünya evine girmişti. Beckham'ın, evlendikten sonra eşinin soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlaması dikkat çekmişti. Brooklyn Beckham'ın bu kararına şarkıcı Edis de yorumda bulundu

İngiltere''nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çiftinin oğlu, Brooklyn Beckham (23), 2020''nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikili, geçtiğimiz cumartesi günü Miami''de nikah masasına oturmuştu.

 

EŞİNİN SOYADINI KULLANMAYA BAŞLADI

Ancak düğünün yanı sıra çok konuşulan konulardan biri de Brooklyn Beckham''ın evlendikten sonra eşinin soyadı ''Peltz''i kullanmaya başlamasıydı.

Daha önce Beckham''ın bunu eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtilmişti. Beckham ailesine yakın bir kaynak, Brooklyn''in Nicola Anne Peltz''e sırılsıklam aşık olduğunu ve ona olan sevgisinin bir göstergesi olarak böyle alışılmamış bir karar aldığını iddia etmişti.

"ÇOK DOĞRU BİR BAKIŞ AÇISI"

Brooklyn Beckham tarafından alınan bu karara şarkıcı Edis''de yorumda bulundu. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan 31 yaşındaki popçu, "Brooklyn Peltz Beckham''ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bir bakış açısı... Bir zaman sonra belki de olması gereken." diyerek, Beckham''a destek verdi.

 

İlgili Haberler