Brooklyn Beckham yemek yaparken bile çıkarmadı! Yüzüğüyle gündem oldu!

Brooklyn Beckham yemek yaparken bile çıkarmadı! Yüzüğüyle gündem oldu!
David-Victoria Beckham çiftinin dört çocuğundan en büyüğü olan Brooklyn Beckham, 9 Nisan'da ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz ile hayatını birleştirdi. Eşinin soyadını almasıyla gündemden düşmeyen 23 yaşındaki Brooklyn, görkemli düğünden sonra parmağına taktığı, 'tamtur' olarak adlandırılan iri taşlı evlilik yüzüğünü sosyal medyada gözler önüne serdi.

Bir süredir birlikte olduğu ve Temmuz 2020''de nişanlandığı Nicola Anne Peltz ile geçtiğimiz ay gerçekleşen nikâh töreninden sonra kendi soyadına eşinin soyadını da eklemesiyle çok konuşulan Brooklyn Beckham, şimdi de evlilik yüzüğüyle gündem oldu.

YAKIN ÇEKİMDE DİKKAT ÇEKEN DETAY


Hazırladığı yemek tariflerini sosyal medya hesabından paylaşan Brooklyn Beckham, yeni videosu için bir kez daha mutfağa girdi. Genç Beckham; ton balığı, avokado, soğan, bezelye ve kırmızı et kullanarak hazırladığı yemeğin tarifini takipçileriyle paylaştı. Yakın çekimlerde de genç Brooklyniın parmağındaki iri taşlı yüzük dikkatlerden kaçmadı.

İRİ PIRLANTALARLA SÜSLÜ

Düğüne kadar klasik bir alyans takan Beckham''ın, bu yüzüğü düğünden sonra parmağına taktığı görülüyor. ''Tamtur'' olarak adlandırılan yüzüğün bütün yüzeyi iri pırlantalarla süslü. Dikkat çekici yüzüğün, Brooklyn Beckham''a düğün hediyesi olarak verildiği düşünülüyor.

Beckham bir süredir hem sosyal medyada hem de TV''de verdiği yemek tarifleriyle konuşuluyor. Brooklyn''in, bu konuda hiçbir eğitimi olmamasına rağmen TV ekranlarına da çıkıp, yemek tarifleri vermesi çok eleştiriliyor.

İlgili Haberler