Ediz Bahtiyaroğlu kimdir, ölüm nedeni? Ediz Bahtiyaroğlu, ne zaman öldü? Ediz Bahtiyaroğlu hakkında

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir, ölüm nedeni? Ediz Bahtiyaroğlu, ne zaman öldü? Ediz Bahtiyaroğlu hakkında
Futbolseverlerin çok yakından bildiği Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölümünü futbol dünyasını yasa boğmuştu. Peki, Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü? Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Ediz Bahtiyaroğlu ölümü…

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?

Futbolseverler, 'Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölüm nedeni neydi?' sorusunun yanıtı ve 'Ediz Bahtiyaroğlu ölüm anı' ile ilgili bilgileri bir kez daha internette araştırmaya başladı. 26 yaşında hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğan Eskişehirsporlu futbolcu, vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılıyor.

EDİZ BAHTİYAROĞLU NE ZAMAN VE NEDEN ÖLDÜ? EDİZ BAHTİYAROĞLU ÖLÜMÜ

Ediz Bahtiyaroğlu, 5 Eylül 2012 günü evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. 26 yaşındaki futbolcunun vefatı, futbol dünyasını üzüntüye boğdu.

EDİZ BAHTİYAROĞLU KİMDİR? EDİZ BAHTİYAROĞLU VE AİLESİ

Ediz Bahtiyaroğlu ya da Edis Bahtijarevic (2 Ocak 1986 - 5 Eylül 2012), eski Türk-Boşnak futbolcu.

Ankaraspor, Ankaragücü ve Bucaspor formaları giyen Bahtiyaroğlu, son olarak Eskişehirspor'da oynadı. Pasaportundan ötürü Türkiye'de Türk statüsünde forma giymekteydi.

Ediz Bahtiyaroğlu, 5 Nisan 2009'da Ankara Hilton Otel'de düzenlenen törende Gizem Yurtoğlu'yla nişanlandı. Çiftin nişan yüzüklerini Aykut Kocaman'ın taktığı törene; Kulüp Genel Müdürü Ender Yurtgüven, Sportif Direktör Hasan Çetinkaya ve futbolcular da katıldı.

5 Eylül 2012 günü evinde kalp krizi geçirerek vefat etmiştir. Bu 26 yaşındaki erken çınar, tüm türk futbolunu yasa boğmuştur.

Ediz, futbola Bursaspor'un altyapısında başladı. 17 yaşına kadar Bursaspor'un PAF takımında forma giydi. O sene takımı küme düşünce Bank Asya 1. Lig'de oynamak yerine Ankaraspor'a transfer olmayı seçti. Ankaraspor'un da PAF takımında denenirken takımın başında olan Samet Aybaba Ediz'in bonservisini Bursaspor'dan satın aldı. Ankaraspor A Takımı ile ilk maçını Intertoto Kupası'nda oynadı. O maçtan sonra hazır olmadığı gerekçesiyle Keçiörengücü'ne 1 yıllığına kiralandı. Orada yaşadığı şampiyonluğun ardından Ankaraspor'un hazırlık kampına katıldı ve Aykut Kocaman tarafından kadroya dahil edildi. Turkcell Süper Lig'deki ilk maçına 4 Ağustos 2006'da Galatasaray karşısında 79. dakikada oyuna girmesiyle çıktı. Daha sonra 10 maç forma giymeyen Ediz, 30 Eylül 2006'da ilk 11'de çıktığı Sivasspor maçıyla tekrar sahalara dönerek takımın kadrosunun değişmezleri arasına girdi.