Ekrem İmamoğlu nereli ve kaç yaşında?

Ekrem İmamoğlu nereli ve kaç yaşında?
CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Peki Ekrem İmamoğlu kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi!

Ekrem İmamoğlu kimdir günün en çok konuşulan ismi oldu. CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Ekrem İmamoğlu 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilmişti. İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması gelir gelmez haber sitemizde...

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR

1970’te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı.

1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı.

2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. 2019 yerel seçimleri öncesi adı CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için geçmeye başladı.

Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin olan Ekrem İmamoğlu başta Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği, Beylikdüzü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kızılay ve Gürpınarspor Kulübü olmak üzere birçok sivil toplum örgütüne üyedir.

Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU  EKREM İMAMOĞLU'NU  EVİNDE ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sabah saatlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

İmamoğlu’nun Beylikdüzü’ndeki evinde kahvaltı eşliğinde yapılan görüşmede yerel seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı öğrenildi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, "İstanbul'un geleceği ve mutluluğu için yola çıkıyoruz. Tüm İstanbullulara ve tüm Türkiye'ye yürekten teşekkür ediyorum. İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Tüm dünyaya paylaşacağız. Erdemli, ahlaklı bir süreci tüm İstanbul'a yaşatacağız" dedi.

 

İlgili Haberler