Elantra dizel otomatikle iddialı

Elantra dizel otomatikle iddialı
Tüm zamanların en çok satılan Hyundai modellerinden biri olan Elantra, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla ailelerin ve sedan otomobillerden hoşlanan müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Daha dinamik vedaha modern bir tasarım anlayışıyla geliştirilen Hyundai Elantra, markanın spor sedanlara bakış açısını da ortaya koyuyor. Aşağıya doğru uzayan karakteristik ızgarası aracı geniş gösterirken, geriye doğru yaslananmercekli farları ve aynı şekilde çekik bir gözü andıran led stoplarıyla da yeni Elantra son derece modern ve sportif bir duruş sergiliyor. Ön tamponda yer alan ve bumerangı andıran sis lambalarını kapsayan kapaklar ise parlak siyah rengiyle otomobile bir kontrast katıyor. Daha sportif arka kısımdaki difüzör, spoyler hissi veren ve yukarı doğru yükselen bagaj kapağı ve gövdeye doğru uzanan yeni tasarım led arka stop grubuyla ihtişamı vesportif karakteri bir arada sunuyor. Yeni Elantra uzunluğu 4570 mm, genişliği ise 1800 mm ve yüksekliği 1450 mm. Konfor ve iç tasarım İçeriye geçtiğimizde selefindeki gibi alışık olduğumuz bir tasarım bizleri karşılıyor. İç mekândamakyaj ile birlikte değişimler hemen göze çarpıyor. Konuğumuz olan Elantra, oldukça geniş ve rahat, gösterge paneli ve bluetooth sistemi sayesindehem
müzik dinleyebiliyor hem de telefon görüşmelerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz ve ses kalitesi ise tatminkâr seviyede. İçeride küçük eşyalarınız içinbolca yer var. Arka koltukta ise bardak tutucu özellikle uzun yolculuklarda arkadaki yolcular için büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Hyundai Elantra-navigasyontam otomatik klima sistemi sayesinde dışarıda hava ne olursa olsun içeride hep istediğiniz ferahlıkla keyifli bir yolculuk edebilme imkanına sahipsiniz. YeniElantra’nın bagaj hacmi ise 458 lt. Otomobil hem şehir içinde hem de şehir dışında oldukça rahat ve konforlu bir yolculuk sunuyor. Aynı zaman yakıttaki cimriliği ile de cebinizin dostu olduğunu gösteriyor. Ses yalıtımda selefine göre yol kat eden Elantra motor, yol ve rüzgâr sesi konusunda da iyileştirilmiş. Orta sertlikteki süspansiyon yol tutuş konusunda avantaj sağlamış. Oldukça sessiz çalışma performansıyla da dikkatleri üzerine çeken Elantra, yol ve rüzgar sesinde de hissettirmiyor.