Emekli amiraller hakkında yeni gelişme

Emekli amiraller hakkında yeni gelişme
Gazeteci Müyesser Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Montrö açıklaması yapan emekli amirallerden Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal'ın "kelepçesinin kaldırılmasına" karar verildiğini duyurdu.

Emekli amiraller hakkında yeni gelişme

Montrö bildirisine imza attıktan sonra gözaltına alınan ve haklarında ev hapsi verilen amiraller hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Gazeteci Müyesser Yıldız, amiraller hakkındaki yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Yıldız, "Montrö açıklaması yapan emekli amirallerden Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal''ın "kelepçesinin kaldırılmasına" karar verildi" dedi. 

"TÜRKER ERTÜRK''ÜN KALDIRILMADI"

Yıldız, Türker Ertürk''ün kelepçe kararının ise kaldırılmadığını belirtti. Yıldız, "Türker Ertürk''ün "kelepçesinin kaldırılması" talebinin ise oybirliğiyle reddedildiğini öğrendim.... Üç amiralin kelepçelerinin çıkarılmasına mahkeme tarafından karar verilirken, Ertürk''ün kelepçesinin çıkarılmaması kararı, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü''ne yapılan itirazın sonucunda alındı" ifadelerini kullandı.