Emre Çolak resmen Başakşehir'de

Emre Çolak resmen Başakşehir'de
Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Atakaş Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde olan Emre Çolak ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Emre Belözoğlu''nun göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen ve ligde 33 puanla 4.sırada yer alan Medipol Başakşehir kadrosunu Emre Çolak ile güçlendirdi.

İstanbul ekibi, Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde bulunan 30 yaşındaki futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Turuncu Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Atakaş Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde olan Emre Çolak’ı 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mustafa Eröğüt yer aldı. Emre Çolak’a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." denildi.

Emre Çolak, bordo-beyazlılarda 5''i ilk 11 olmak üzere, 9 maçta forma giyerken, asist ve gol katkısı yapamadı.

EMRE ÇOLAK''IN KARİYERİ

Geçtiğimiz sezon Ocak ayında Fatih Karagümrük’e transfer olan Emre Çolak futbola Galatasaray altyapısında başladı ve 2016 yılına kadar sarı-kırmızılı formayı giydi. Emre, daha sonra La Liga’ya transfer olarak Deportivo La Coruna’da görev aldı. Emre Çolak sonrasında ise Al-Wahda''nın yolunu tuttu. Emre, Arabistan macerasının ardından Karagümrük ve Hatay''da oynadı.