En güzel Atatürk sözleri ve mesajları

En güzel Atatürk sözleri ve mesajları
Bugün Cumhuriyet Bayramı. "Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz" diyerek Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün en güzel sözlerini haberimizde yer verdik.

En güzel Atatürk sözleri ve mesajları

Cumhuriyet Bayramı'na özel en güzel Atatürk sözleri haber sayfamızda derledik. Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları, Atatürk resimli mesajları ve Cumhuriyet Bayramı mesajları burada. Yapmanız gereken tek şey beğendiğiniz sözleri kopyalayıp telefonunuzdan sms yoluyla sevdikleriniz ve çevrenizle paylaşabilirsiniz. 

ATATÜRK SÖZLERİ

Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslariyle, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur. 1936 (Atatürk'ün S.D. I, S. 372)

Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır. 29 Ekim 1923 (Nutuk II, S. 814-15)

Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız. 1923 (Atatürk'ün S.D. III, S. 71)

ATATÜRK'ÜN SON CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI-İZLE

CUMHURİYET BAYRAMI ŞİİRLERİ VE RESİMLİ MESAJLAR

-Onlar, kolaylıkla anlayacaklardır ki, çürümüş bir hanedanın, halife unvanıyla başının üstünden zerre kadar uzaklaşmasına imkân kalmayacak surette muhafazasının mecburî kılan bir devlet şeklinde, cumhuriyet idaresi ilân olunsa bile, onu yaşatmak mümkün değildir. 1927 (Nutuk II, S. 831)

01.jpg

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Atatürk’ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünü tüm Türkiye’de coşkuyla kutlamaktayız. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

05.jpg

Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi’dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Cumhuriyet Bayramı Atatürk sözleri ve en güzel resimli mesajları sayfamızdan alabilirsiniz.