Erdoğan: "Bugün Türkiye'nin beka meselesinden söz ettiğimizde..."

Erdoğan: "Bugün Türkiye'nin beka meselesinden söz ettiğimizde..."
Erzurum'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Türkiye'nin beka meselesinden söz ettiğimizde bazıları bunu istihza ile karşılıyor. Türkiye son 6 yıldır tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar çok sayıda saldırıya maruz kaldı" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet vardı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bay Kemal, 'Ankara'da İstanbul'da belediyeleri alırsak suyu ucuzlatacağız' diyor. Bay Kemal; İzmir sendeydi İzmir'de Muğla'da suyu ucuzlattın mı? Sen İzmir'e su veremiyordun, kimi aldatıyorsun? Akşam yalan sabah iftira hayatı bu. SSK genel müdürü iken bunlar ölüleri bile rehin aldılar.

"Bugün 28 Şubat yani 28 Şubat 1997 postmodern darbesinin demokrasimiz adına o utanç gününün 22. yıl dönümü. Yani benim başörtülü kızlarım üniversitelere alınmadığı günün bir yıl dönümü. Bu çileleri bu CHP ile çektik. Bu CHP zihniyetidir bu. Camilerimizi ahıra çeviren bu CHP zihniyetidir."

"Bugün Türkiye'nin beka meselesinden söz ettiğimizde bazıları bunu istihza ile karşılıyor. Türkiye son 6 yıldır tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar çok sayıda saldırıya maruz kaldı. Bay Kemal, sen darbecisin darbeci, sen darbecilerle berabersin."

"Sizin CHP olarak tarihinizde yokluklar kuyruğu vardı Bay Kemal. Şimdi yokluk kuyruğu yok varlık kuyruğu var. Fiyatlar yarı yarıya indi.''

İlgili Haberler