Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'sağlık raporu' yanıtı

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'sağlık raporu' yanıtı
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Erdoğan'dan sağlık raporu istemek artık bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir' diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı''nda konuştu.

Erdoğan''ın konuşmasından önemli satır başları şöyle:
 
Cumartesi günü Adana''nın misafiri olacağız. Ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde hem vatandaşlarımız ve teşkilatlarımızla bir araya geliyor hem de bir çok eser ve hizmetin toplu açılışını yapıyoruz. 

Yıllardır aynı yalanlardan bıkmayanların maskelerini her seferinde tekrar tekrar düşürmek zorundayız. 

Dünkü grup konuşmasında CHP Genel Başkanı''nın yeni anayasa tartışmalarıyla ilgili tutarsızlıklarını bizzat kendi ağzıyla ifade ettiği görüntüleri de kullanarak anlatmıştım. Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış. Görüntülerdeki kişinin kendisi değil de ben olduğumu zannederek bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Aranızda doktor arkadaşlar varsa bu ruh halinin hangi anlama geldiğini neye işaret ettiğini gayet iyi bileceklerdir. Biz kimsenin işine karışmayız. Doktorların işine de karışmayız. Ama ortada acilen müdahale edilmesi gereken vahim bir durum olduğu da ortadadır. Bize düşen "Allah şifa versin" deyip kendi işimize bakmaktır. 

İlgili Haberler