Kaybolan çiftçiden kahreden haber

Kaybolan çiftçiden kahreden haber
Eskişehir’de geçen Pazar günü kaybolan Yıldırım Töre, arama- kurtarma ekiplerince çamur saplanmış halde bulunan traktöründen yaklaşık 7 kilometre mesafede ölü olarak bulundu.

DHA’nın bilgilerine göre, Mahmudiye ilçesinde oturan evli ve 2 çocuk babası Yıldırım Töre, pazar günü, arkasında pulluk takılı traktörüyle evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Ailesi, çevredeki aramalarında Töre’ye ulaşamayınca Jandarma Komutanlığı’na kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine jandarma, arama çalışması başlattı.

Çalışmalara AFAD, AKUT ve Dorlion Arama Kurtarma Derneği üyeleri de destek verdi. Cep telefonunu evinde bıraktığı öğrenilen Töre’nin kullandığı traktörün sağ arka lastiği kırsal Doğanköy Mahallesi''ndeki bir tarlada bulundu.

Traktörün, jant üzerinde yaklaşık 3 kilometre gittikten sonra çamura saplandığı belirlendi. Traktörün bulunduğu noktanın çevresindeki yaklaşık 6 kilometrelik alanda yapılan aramalarda Yıldırım Töre’nin izine rastlanmadı.

7 KİLOMETRE MESAFEDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Daha sonra Töre, arama- kurtarma ekiplerince çamur saplanmış halde bulunan traktöründen yaklaşık 7 kilometre mesafede ölü olarak bulundu. Savcılık ve jandarma ekiplerinin ilk incelemesinin ardından Töre’nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.