Evli Beren Saat vefat eden eski aşkı Efe Güray’ı unutamadı. Aşkını bu cümlelerle haykırdı

Evli Beren Saat vefat eden eski aşkı Efe Güray’ı unutamadı. Aşkını bu cümlelerle haykırdı
Ünlü oyuncu Beren Saat, trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı Efe Güray’ın doğum gününde unutamadı. Saat, 2004 yılında kaybeden sevgilisini ''Benim kahramanım” notuyla paylaştı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Beren Saat trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe’yi yaş gününde andı. Beren Saat''in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan Efe Güray, Saat''in ünlenmesine vesile olan yarışma sırasında kendisini hiç yalnız bırakmamış ve desteklemişti.

“BENİM KAHRAMANIM”

2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkı Efe Güray’ın her sene doğum gününde paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Saat, bu alışkanlığı bozmayarak 2021 senesinde de Güray’ın doğum gününü kutladı. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımına,” Benim kahramanım” notunu düştü.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Güray''la alakalı her sene paylaşımlar yapan oyuncunun yazdığı not ise takipçilerini ikiye böldü. Birçok sosyal medya kullanıcısı Saat''in bu paylaşımını eşi Kenan Doğulu''ya saygısızlık olarak yorumlarken birçoğu da vefat eden birini anmanın güzel bir vefa olduğunu belirtti.

“HAYATIMIN AŞKI” İFADESİNİ KULLANMIŞTI

Beren Saat, yıllar sonra verdiği bir röportajda hayatının akışını değiştiren oyunculuk yarışmasına katılmaya kendisini ısrarla teşvik eden 19 yaşındaki Efe Güray’ ile ilgili şunları söylemişti: “Hayatımın aşkı. O da TED’dendi. 3 yıldır birlikteydik. Hem arkadaştık hem aşık. Bir dakikamız ayrı geçmiyordu. Benden bir yaş küçüktü ama çok olgundu."

VEFAT ETTİĞİNDE 19 YAŞINDAYDI

Elim bir trafik kazası sonucu 2004 yılında vefat ettiğinde 19 yaşındaydı. Efe Güray, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi''nde okuyordu. Spordaki ve derslerindeki başarılarıyla öğrenimini burslu olarak sürdürüyordu.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Gümüşhane’lidir. Başkent Üniversitesi’nde okuduğu dönemde katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı. İlk oyunculuk denemesini 2004 yılında yayınlanan Aşkımızda Ölüm Var dizisinde canlandırdığı Nermin karakteriyle yaşayan Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile evlidir.

Avrupa Yakası, Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Güz Sancısı, Gecenin Kanatları. Fatmagül''ün Suçu Ne?, Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam, İntikam, 9on, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kürk Mantolu Madonna ve Arama gibi projelerde rol almıştır. Şimdilerde Netflix’in ikinci Türk dizisi Atiye’de Atiye karakterini canlandıracak olan Beren Saat, 1,67 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

İlgili Haberler