Burçin Terzioğlu'dan evlilik açıklaması

Burçin Terzioğlu'dan evlilik açıklaması
Poyraz Karayel' dizisiyle yıldızı parlayan Burçin Terzioğlu, Kelebek'in "Yaza Merhaba Partisi'ne" katıldı. Demet Evgar'ın düğün törenine sevgilisi Umut Duygu ile katılan ve elindeki tektaşı dikkat çeken ünlü isim, evlilik sorularına yanıt verdi.

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Demet Evgar''ın Emirgan''daki evinde yaptığı düğün törenine birlikte katılan ünlü çiftten Terzioğlu''nun elindeki tektaş yüzük dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu, “Evlilik teklifi mi aldınız?” sorusuna, “Teşekkür ederim” cevabıyla, gülümsemişti. Burçin Terzioğlu’nda tektaşın yanı sıra alyans da olması akıllara, “Evlendiler mi?” sorusunu getirmişti.

Uzun süredir beraber olduğu spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu ile evlilik hazırlıkları yaptıkları konuşulan Burçin Terzioğlu, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda gündem olan tektaş yüzüğü hakkında konuştu.

Basın mensuplarının "Evlenme teklifi aldınız mı?" sorusuna yanıt veren güzel oyuncu, "Evet, bir yüzük ve teklif aldım. Ancak şu an biz halimizden memnunuz henüz tarih belirsiz" ifadelerini kullandı.


 

İlgili Haberler