Eyüpsultan Belediyesi, her gün bin kişiyi iftar sofrasında buluşturuyor Eyüpsultan Belediyesi, Reşadiye Ortaokulu İftar Çadırı'nda “Bir Sofrada Bin Tebessüm” sloganıyla her gün bin kişilik iftar yemeği veriyor.
İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde Eyüpsultan Belediye Başkanı olarak seçilen Mithat Bülent Özmen’i ziyaret etti.
AKP'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da belediyenin eşyaları kaçırılıyor. Depodaki eşyalar kamyonla dışarı çıkarılıyor 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler seçiminde, resmi olmayan sonuçlara göre, AKP’den CHP’ye geçen İstanbul Eyüpsultan Belediyesi’nde tartışma yaratacak görüntüler ortaya çıktı. Belediyenin deposunda bulunan eşyaların, kamyonlarla dışarı çıkardığı görüntüler dikkat çekti.
Babadan oğula ihale. AKP ‘yürü ya yandaşım’ dedi Eyüpsultan Belediyesi, merkezi Bitlis’te bulunan firmaya, aynı gün iki ihale birden verdi. Firma sahibinin, bir başka firmada ortağı da olan babası, 2019 seçimlerinde AKP’den Ovakışla Belediye Başkanlığı aday adayı olmuştu.
AKP’li vekilin eşine milyarlık kıyak! En değerli arazileri aldı İktidarın yandaşlara İstanbul’daki milyarlarca liralık bir kupon arazi rantı daha ortaya çıktı. AKP’li Eyüpsultan Belediyesi, iki arazisini 9 ay önce AKP’li Milletvekili Asuman Erdoğan’ın eşi Fatih Erdoğan’ın şirketine 1,7 milyar TL’ye sattı. Ancak şirketin hazırlattığı rapora göre arazilerin güncel değeri tam 5,3 milyar TL.
Eyüpsultan’da parktaki ahşap bankları çaldılar, kameraya yakalandılar Eyüpsultan Belediyesi’nin parka koyduğu oturma grubunu çalan şüpheliler, Eyüpsultan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından parklara yerleştirilen güvenlik kameralarına yakalandı.
Şehidin adının sokağa verilmesine AKP engeli: Şehidin yerine AKP’li eski muhtarın adını verdiler AKP’li Eyüpsultan Belediyesi oldukça tartışmalı bir karara imza attı. Karadolap Mahallesinde bulunan isimsiz bir sokağa daha önce muhtarlık yapan Sami Demir’in adının verilmesi kararı alındı. CHP’li meclis üyeleri, söz konusu sokağa “AK Parti davasının yılmaz neferi” olarak gösterilen muhtarın adının yerine 1994’te şehit olan Ecevit Arslan’ın adının verilmesini istedi. Ancak teklif AKP’liler tarafından reddedildi.
Eyüpsultan Belediyesi güvenlik kulübesi satın alacak Eyüpsultan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü güvenlik kulübesi satın alacağını duyurdu.
Eyüpsultan Belediyesi 150 personel alacak Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ortaokul mezunu 25 şoför ve 125 temizlik görevlisi alınacak.
AKP'li belediye kadın sığınma evini 'kocaları olay çıkarıyor' diye kapattı AKP’li Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul Valiliği’nden aldığı onay ile ilçedeki “Kadın Sığınma Evi’ni” kapatma kararı aldı. Belediye Meclisi’nde AKP’li üyeler, “oraya gidenlerin kocaları sürekli olay çıkarıyordu” dedi.
Demirören krediye karşılık Ziraat Bankası'na vermişti. AKP'li Belediye'den pes dedirtecek imar oyunu AKP’li Eyüpsultan Belediyesi, tarım alanı olan ve Kemer Country’e komşu bölgeyi tarım dışı kullanıma açmak için karar çıkarttı. Yaklaşık 3,5 milyon metrekare büyüklüğündeki bölgeye ilişkin karara İYİ Parti ve CHP’li üyeler ret oyu verdi.
AKP'den milletvekili olamayan Erol Bulut, 145 milyon TL'lik ihale kaptı AKP’den 2018 yılında İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Erol Bulut’un şirketi, çevre, onarım, park ihalelerinin şahı oldu. Erol Bulut'un AKP'li belediyelerden aldığı ihaleler 145 milyon TL’yi geçti.