Ezgi Mola 5 yıldızlı otel yerine karavan tatilini seçti

Ezgi Mola 5 yıldızlı otel yerine karavan tatilini seçti
Kıvanç Tatlıtuğ ve Şevval Sam’ın ardından Ezgi Mola da karavan modasına uydu. 5 yıldızlı bir otel yerine sevgilisi Mustafa Aksakallı ile karavanla tatile çıkan Mola, henüz satın almadığını deneme yaptığını söyledi. 

TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin final yapmasının ardından Erşan Kuneri''deki başarısıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Mola, sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Mustafa Aksakallı ile tatile çıktı. 

Karavanı ile Çeşme''de görüntülenen oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı. "1 yıldır karavan ile gezme hayalim vardı" diyen Mola, "Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip, kullanmamı ve tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz" diye konuştu.

Sevgilisinin yoğun bir iş temposu olduğunu söyleyen oyuncu, "Hafta içi 3-4 günlüğüne baş başa gezmeye çıkacağız. Yoksa onu yakalamak çok zor. Evde bile doğru dürüst göremiyorum. Ne zamandır tatil de yapamıyorduk. İkimiz için de iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Oyunculuğun yanı sıra Alaçatı''da iki mekanı bulunan Ezgi Mola, ünlü dostlarından hesap alıp almamasıyla ilgili esprili bir yanıt vererek "Israr ediyorlar hesap ödemek için. Zaman zaman onları kırmıyoruz, zaman zaman bizi kırmamalarını istiyoruz. Tatlı bir denge kuruyoruz. Bir tek Enis Arıkan ocağımıza incir ağacı dikti. Her gün geliyor" diye konuştu.
 

İlgili Haberler