Fenerbahçe Jan Vesely gerçekleri

Fenerbahçe Jan Vesely gerçekleri

FATİH SABOVİÇ / Yeniçağ

Son günlerde Fenerbahçe camiası ve basketbol şubesinin gündemi, sözleşmesi sona erecek olan takımın Çek pivotu Jan Vesely’nin geleceği…

Fenerbahçe ile sayısız başarıya imza atan ve takımın tarihine şimdiden adını altın harflerle yazdıran 32 yaşındaki deneyimli yıldız Vesely’nin, sarı lacivertli kulüpte yola devam edip etmeyeceği sosyal medyada gündemi belirledi.

Ortaya atılan iddiaları, basketbol kulislerinde söz sahibi olan birçok isme sorup bilgi kirliliğini ortada kaldıracak yanıtları aldık.

“BARÇA’YA ÖNERİLDİ” DEDİLER
Jan Vesely’nin, Barcelona’dan bir teklif aldığı ve/veya oyuncunun bu kulübe menajeri aracılığıyla önerildiği yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğu bilgisine ulaştık.

NE ÖNERİLDİ, NE TEKLİF GELDİ
Vesely için oyuncunun temsilcisine bir teklifin dahi gelmediği, Çek yıldızın geleceğine dair tüm detayların ise basketbol sezonunun sona ermesine yakın bir zamanda netleşeceği öğrenildi.

‘NEGATİF ALGI’ ÇABASI VAR
Avrupa oyuncu marketindeki pek çok mevkidaşının sahip olmadığı özelliklere sahip olan ve Fenerbahçe özelinde geliştirdiği aidiyetiyle taraftarın favori yıldızı olan Vesely ile ilgili bu dedikoduların ‘negatif algı’ yaratmak isteyen kişisel tarafından kasıtlı şekilde çıkarıldığı bilgisi de geldi.

2014’TEN BU YANA FENERBAHÇE’DE
Profesyonel kariyerine Geoplin Slovan, Partizan, Washington Wizards ve Denver Nuggets’ı sığdıran 2.11 boyundaki Jan Vesely, 2014 yılından bu yana Fenerbahçe Beko formasını terletiyor.

Yazarın Diğer Yazıları