Tecrübeli teknik adamdan Ali Koç'a şok! 'Mesut'un maaşı yüksek gelemem'

Tecrübeli teknik adamdan Ali Koç'a şok! 'Mesut'un maaşı yüksek gelemem'
Lucien Favre, Bruno Labbadia gibi tecrübeli teknik direktörlerle ilgilenen Fenerbahçe'ye iki hocadan da kötü haber geldi.

YeniçağSpor / Özel Haber

Sezon başında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da dikkatini çeken flaş transferlere imza atan, fakat yapılan yatırımların karşılığını alamayan Fenerbahçe’de yeni teknik direktör belirsizliği sona eriyor.

ALİ KOÇ EMRE BELÖZOĞLU''NA SICAK BAKMIYOR

Erol Bulut ile 30 haftalık periyod yaşayan Fenerbahçe, daha sonra Emre Belözoğlu ile yola devam kararı almış, genç antrenörün Sivas maçını kaybetmesiyle birlikte şampiyonluk umutlarının hemen hemen sona ermesi camiayı büyük bir üzüntüye sokmuştu. Çıktığı 10 karşılaşmada sadece 1 yenilgi alan Belözoğlu’nun görevde kalacağı iddia edilirken, Ali Koç’un kesinlikle bu fikre yanaşmadığı, yönetimin yeni hoca arayışlarına koyulduğu bildirildi.

LABBADİA MESUT''UN MAAŞINA BİLE TAKTI

Genellik Alman teknik adamlarla flört eden Ali Koç’un ilk  hamle olarak Lucien Favre’ye gittiği belirtildi. İsviçreli çalıştırıcının yüksek maaş istemesi görüşmelerin tıkanmasına sebep olurken, Koç’un bu sefer ‘B’ planını devreye sokarak Bruno Labaddia ile görüşmelere başladığı kaydedildi. 55 yaşındaki teknik adama resmi teklifte bulunan Fenerbahçe’nin bu hocadan da ret cevabı aldığı aktarılırken, Labbadia’nın sarı lacivertlilere ‘Kulübün yapısı şu anda çok karışık gözüküyor, Emre Belözoğlu’nun yetkileri, kadro yapısı hatta Mesut Özil’in astronomik maaşı bile sorun’ dediği öğrenildi.



ALMAN ARAYIŞLARINA DEVAM

Şampiyonlar Ligi potasından uzak kalan Fenerbahçe’de Ali Koç’un transferde ufak dokunuşlar yaparak yeni teknik direktörün elini rahatlatacağı söylenirken, Favre ve Labaddia’dan eli boş dönen Koç’un Markus Gisdol ve Mirko Slomka''ya gideceğinin altı çizildi.

İlgili Haberler