FB Sivas Bein Sports canlı izle... Fenerbahçe Sivasspor şifresiz canlı maç izle

FB Sivas Bein Sports canlı izle... Fenerbahçe Sivasspor şifresiz canlı maç izle
Fenerbahçe Sivasspor canlı izle izlemek isteyen taraftarlar link arayışı içerisinde. Süper Lig 4. hafta maçında Fenerbahçe Sivasspor şifresiz canlı izle Bein Sports 1 linki merak edilmekte. İşte, FB Sivas canlı maç izle

Fenerbahçe Sivasspor maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izle linkine ulaşmak isteyen taraftarlar arayış içerisine girdi. Süper Lig 4. hafta maçında 12 Eylül 2021 Pazar akşamında saat 17.00’da sahasında Ülker Stadı’nda Sivasspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’ta sarı lacivertli taraftarlar şifresiz Bein Sports 1 izle linkini aramakta.

Halis Özkahya’nın düdük çalacağı Fenerbahçe Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanmakta.

Fenerbahçe''de tedavilerine devam edilen Nazım Sangare ve Serdar Dursun''un yanı sıra Ferdi Kadıoğlu bu müsabakada forma giyemeyecek. Jose Ernesto Sosa ile Enner Valencia''nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Sivasspor’da ise omurgasında kırık tespit edilen Leke James forma giyemeyecek. Ayrıca cezalı Kayode de Fenerbahçe''ye karşı oynayamayacak. Aaron Appindangoye''nin uzun süreli sakatlığı ise sürüyor.

Fenerbahçe Sivasspor maçını Bein Sports 1 kanalından şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar Digiturk spor paketlerine üye olarak Bein Connect uygulaması üzerinden bu karşılaşmaya sınırsız erişim kazanabilirler.

Sivasspor''un ilk 11''i: Muammer, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Cofie, Fajr, Hakan, Henrique, Gradel, Yatabare

Fenerbahçe''nin ilk 11''i: Altay, Min Jae, Serdar, Tisserand, Gustavo, Zajc, Osayi, Muhammed, Rossi, Mesut, Berisha