Fenerbahçe'den iki bomba transfer

Fenerbahçe'den iki bomba transfer
2020-2021 ING Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu Anadolu Efes'e kaptıran ve Euroleague'de de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe Beko, sezonu Baskonia’da geçiren Achille Polonara ve Khimki Moskova’dan ayrılan Devin Booker'la anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Beko yeni sezon öncesi kadro çalışmalarına şimdiden başladı, Sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen sarı lacivertliler, iki yıldızla anlaşma sağladı.

POLONARA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Socrates Dergi''den Uğur Ozan Sulak’ın haberine göre, Baskonia forması giyen isim Achille Polonara, Fenerbahçe Beko’yla anlaşırken sezonun sonunda kulüpten resmi açıklama gelmesi bekleniyor. Polonara, bu sezon Turkish Airlines EuroLeague’de 12.2 sayı, 6.6 ribaund ve 1.9 asist istatistikleri yakaladı.

Eurohoops''un haberine göre ise; Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, yeni sezon kadro hazırlıkları kapsamında önemli bir transfer için anlaşma sağlama aşamasına çok yakın.

DEVIN BOOKER''DA BÜYÜK AŞAMA KAYDEDİLDİ

Sarı-lacivertli takım, gelecek sezon EuroLeague’de ve VTB League’de yer almayacak olan Khimki Moskova’dan ayrılan Devin Booker ile görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

Üç yıllık EuroLeague kariyerine Bayern Münih ile başladıktan sonra son iki yıldır Khimki forması giyen 30 yaşındaki pivot, bu sezon takımıyla EuroLeague’de 15 maça çıkarken 13,1 sayı, 5,7 ribaund ve 2,1 asist ortalamaları yakalayıp maç başına 15,3 verimlilik puanı üretmişti.

İlgili Haberler