İrfan Can Kahveci çok kızdı: Sert açıklamalar

İrfan Can Kahveci çok kızdı: Sert açıklamalar
Fenerbahçe'nin Altay maçında bir gol atan, bir de asist yapan İrfan Can Kahveci maçtan sonra açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe, Altay''ı 2-1 yenerken maçın skoruna bir gol, bir de asistle damga vuran İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.

Ünlü futbolcu şu ifadeleri kullandı:

- Çok uzun süredir susuyorum. Sabrettim. Üstümüze algı operasyonları yapmaya çalışıyorlar. 

- Futbolumla herkes eleştirebilir beni, karakterimle ilgili eleştiremez. Bugün iyi oynadı konuşuyor, kötü oynayınca konuşmuyor derler şimdi. 

- Yok hocayı yemişiz, yok 5 kilo fazlam varmış. Sabrettim, sustum. Susmam kabul ettiğim anlamına gelmiyor. 

- Karakterimi eleştiremezler. Kilo fazlası var diyorlar, nerede! Yağ, kilo ölçümü yapıyorlar bize. Oradalar mıydı? Yalan bunlar.

- Taraftardan ricam bu takımın arkasında durmaları. Tek gücümüz taraftar. Bu galibiyet, inşallah serinin başlangıcı olur.

- Biz hocalardan öğrendiklerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Saha dışında bizim işimiz yok. 

- Başkanımız gece gündüz çalışıyor. Herkes çok istekli, takım arkadaşlarım. Bazen şanssızlıklarımız oluyor. Bazen taraftarlarımız ıslıklıyor ama onlara bir şey diyemem.

- Ben Fenerbahçeliyim. Benim hayalim hep Fenerbahçe''ydi. Burada şampiyonluklar yaşamak, sonra Avrupa''ya gitmek istiyorum. Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Taraftarımız dün ıslıklar, bugün alkışlar. Onlara bir şey diyemem. Ben de Fenerbahçe taraftarıyım. 3 kez sakatlandım Fenerbahçe''ye geldikten sonra. Şanssızlıklar oldu.

- Oyun tarzım dışarıdan isteksiz görünebilir ama benim tarzım bu. Ben 4-5 yaşımdan beri nasıl futbol oynuyorsam bugün aynı istekle oynuyorum. İnşallah kendimi anlatabilmişimdir. Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe için her sorumluluğu alırım.