Fenerbahçe'nin yeni hoca adayı ortaya çıktı. Verin şu koltuğu Yılmaz Vural hocaya gözü açık gidecek

Fenerbahçe'nin yeni hoca adayı ortaya çıktı. Verin şu koltuğu Yılmaz Vural hocaya gözü açık gidecek
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, hakkındaki Fenerbahçe iddialarına TGRT Haber'de katıldığı canlı yayında yanıt verdi. Fenerbahçe'ye iyi top oynatırım diyen Vural, "Bazı yöneticilerle görüştüm, inşallah Ali Bey'i ikna ederler" diye konuştu.

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe''de teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Sarı Lacivertli takımın antrenörlük görevi için pek çok isim geçerken, tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural hakkındaki iddialara yanıt verdi.

TGRT Haber''de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni''ne katılan Vural, Fenerbahçe''yi çok istediğini açıkladı. Fenerbahçe''nin antrenörsüz bir dönemde olduğunu ve bazı yöneticilerle görüştüğünü belirtti.

Vural, "Bazı yöneticilerle görüştüm, inşallah Ali Bey''i ikna ederler" dedi.

Vural''ın açıklamaları şu şekilde:

“Fenerbahçe, bugüne kadar bana yönetici bazında hep tekliflerde bulundu. 2 kere gece anlaştım, antrenör oldum, sabaha başkası geldi. O yüzden onlarla daha özdeşleşti ismimiz. Çok istiyorum, daha önce de demiştim.

Antrenörsüz olduğu bir dönem var Fenerbahçe’nin. Bazı yönetici arkadaşlarla da görüşüyoruz. İnşallah, Ali Bey’in aklına girer de bizi Fenerbahçe takımına yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam, kimseyi mahcup etmem. Taraftarıyla, çevresiyle, medyasıyla her şeyiyle gayet uyum içerisinde takımın başarısı için diğer alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum. Biraz da ukalalık yapalım. Türkiye Ligi’nin 1923’ten beri en çok resmi maça çıkan ikinci antrenörüyüm. Bu takımlar mahalle takımı değil, bu ligin takımlarıydı"

İlgili Haberler