Fenerbahçe'de sıcak gelişme

Fenerbahçe'de sıcak gelişme
Ligde ikincilik yarışı veren Fenerbahçe, iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Altay Bayındır ile masaya oturacak sarı - lacivertliler, 2023'e kadar olan sözleşmeyi 2028'e kadar uzatmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde 6 genç oyuncuyla sözleşme imzalayan Fenerbahçe, yıldız kalecisi Altay Bayındır''ın 2023''te sona erecek olan sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Altay ve menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştiren yönetim, anlaşmayı sağladı.

2028''e kadar imza atıldı

Sarı - lacivertliler, Avrupa''nın birçok kulübünün takibinde olan 23 yaşındaki milli kalecisi ile 5 yıllık ön protokol imzaladı.

Yıllık maaşına 800 bin Euro zam yapıldı

Mevcut sözleşmesinde yıllık 1.2 milyon Euro kazanan Altay Bayındır yeni sözleşmesiyle yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alacak.

200 bin Euro imza parası alacak

Yıldız eldivene yıllık 200 bin Euro''dan toplam 1 milyon Euro imza parası ödenecek.

Başarı primleri de olacak

Altay, bir sezonda 25 maçın üzerinde forma giyerse 500 bin Euro garanti ücret kazanacak. Fenerbahçe''nin şampiyon olması halinde 23 yaşındaki kaleci 200 bin Euro şampiyonluk primi alacak. Altay Bayındır, Avrupa kupalarında alınacak olan her başarı için 50 bin Euro ekstra bonus elde edecek.

Serbest kalma bedeli belirlendi

Milli kalecinin sözleşmesine 20 milyon Euro serbest kalır maddesi eklendi. Resmi sözleşme sezon sonu Şükrü Saraçoğlu Stadyumu''nda gerçekleşecek.